ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περιμένοντας ακόμα μία απάντηση…

Από το καλοκαίρι που προκηρύχθηκαν κάποιες βελτιώσεις – διορθωτικά έργα τα οποία οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του Παπαστρατείου εξήγγειλαν, διαπιστώνουμε αρκετούς μήνες μετά πως πρόκειται για λόγια του αέρα. Κι όλα αυτά με πλήρη ασέβεια πρωτίστως στον Πρωταθλητή Ευρώπης αλλά και στον Εθνικό που επίσης αγωνίζεται εκεί.

Οι άνθρωποι του κολυμβητηρίου είχαν δεσμευτεί πως θα προχωρούσαν σε κάποια έργα προκειμένου να βελτιωθούν οι κατά τα άλλα μηδενικές υπηρεσίες και ανέσεις που παρέχονται (;) στους αθλητές. Σε ένα κολυμβητήριο που ελλείψει αυτών των ανέσεων, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στις κορυφές της Ευρώπης δοξάζοντας κατά κύριο λόγο και την Ελλάδα, σηκώνοντας την σημαία μας ψηλά. Ασέβεια, παράβλεψη, εγκληματική αδιαφορία.

Κάπως έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί και το στραβοπάτημα του Πρωταθλητή Ευρώπης στην πρεμιέρα. Ένας Πρωταθλητής Ευρώπης ο οποίος είναι αναγκασμένος, έτσι επειδή το θέλουν κάποιοι που αδιαφορούν να κάνει προπονήσεις από δω κι από κει περιπλανώμενος προς αναζήτηση μίας κατάλληλης πισίνας. Καταλήγοντας να προπονείται σε πισίνες όπου τις περισσότερες φορές δεν έχουν καν ζεστό νερό και αναγκάζονται να προπονούνται στα παγωμένα νερά κολυμβητηρίων από δω κι απο κει. Γεγονός το οποίο έχουν επισημάνει και σε εκπομπές οι άνθρωποι του συλλόγου.

Κι όλα αυτά δίχως ίχνος σεβασμού σε μία προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να δοξάσει την πόλη του και την χώρα του. Και σε στιγμές που σε άλλους χαρίζονται απλόχερα γήπεδα και κολυμβητήρια. Ούτε καν η σκέψη να προσφέρουν σε αυτούς τους αθλητές το κάτι παραπάνω, έτσι σαν αμοιβή που λέει ο λόγος, από ευθιξεία για τον ιδρώτα τους. Κι ακόμα απάντηση δεν έχουν δώσει τι πρόκειται να γίνει με το κολυμβητήριο του Πειραια.

Μέχρι να γίνει αυτό – κι αν θα γίνει – ο Ολυμπιακός ειναι αναγκασμένος να προπονείται όπου βρίσκει και να δίνει αγώνες πρωταθλήματος στη Γλυφάδα, την ώρα που ακόμα δεν ξέρει που θα δώσει τους ευρωπαϊκούς του αγώνες.

Τι να πει κανείς παρα μόνο “ντροπή και όνειδος”…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button