ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο και πλέον ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους. Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ενημερώνει για την επιτυχή επέμβαση και τον γιατρό του συλλόγου, Χρήστο Θέο να ενημερώνει για την πορεία της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση :
Σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, υποβλήθηκε το Σάββατο 20/7, ο αρχηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Κώστας Φόρτουνης.

Ο γιατρός της ομάδας μας, Χρήστος Θέος, ο οποίος πραγματοποίησε την επέμβαση, ανέφερε σχετικά:

«Σήμερα στις 07:00 στο θεραπευτήριο «Metropolitan», ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, για την ίδια την ομάδα αλλά και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για μας αυτή η μέρα είναι σημαδιακή, γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης, για τη σταδιακή επάνοδό του, στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του με την ομάδα.

Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του, θεωρητικά, δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους έξι-επτά μήνες, μπορούμε να πούμε πως μπορεί σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα. Έχει τις καλύτερες συνθήκες για να επανέλθει και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση, έγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο, από εκεί ξεκινάμε».

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close