ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας πρωταθλητής κόσμου στον Θρύλο

Από τα Χανιά, στο σχολείο της Γλυφάδας, Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Νέων και τέλος Εθνική ομάδα και Ολυμπιακός. Ένα απίστευτο ταξίδι για τον Δημήτρη Σκουμπάκη που βλέπει σιγά – σιγά όλα όσα είχε ονειρευτεί από μικρό παιδί να γίνονται πραγματικότητα.

Ένα 24ώρο μετά την ανακοίνωση του από την ομάδα του Πειραιά, το redaroume συνομίλησε με τον ταλαντούχο αμυντικό για το νέο σταθμό της καριέρας του για τις πρώτες ημέρες με τους συμπαίκτες του την κλήρωση του Τσάμπιονς Λίγκ αλλά και τον κόσμο του Θρύλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους της. Στόχος φυσικά είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα Πρωτάθλημα Κύπελλο και Ευρωπαϊκό»

και συνέχισε

«Είναι υπέροχα στις προπονήσεις, από τις πρώτες ημέρες οι συμπαίκτες του με έκαναν να ενταχθώ πολύ άνετα και σίγουρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.όλα είναι όπως τα περίμενα.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λίγκ:

«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, ένας όμιλος φωτιά θα μπορούσαμε να πούμε οτι δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και όλα θα κριθούν από την δική μας παρουσία»

Στο τέλος δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας:

«Τον έχω δει τον κόσμο είναι υπέροχος ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους ανυπομονώ να τους ακούσω και να τραγουδήσω μαζί τους»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button