ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα ακόμα sold out στο ΣΕΦ

Αν και είχε φανεί από τη Δευτέρα πώς ήταν θέμα… χρόνου το sold out στο ματς με την Εφές, έπρεπε να επιβεβαιωθεί. Κάτι που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης. Διότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς της Παρασκευής. Ένα ακόμα sold out στο ΣΕΦ.

Sold out και με την Εφές

Η ενημέρωση των «ερυθρολεύκων» το μεσημέρι της Δευτέρας ανέφερε πώς είχαν μείνει μόλις 1.000 εισιτήρια για την προσεχή αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Ωστόσο με τη ζήτηση που υπήρχε, ήταν θέμα χρόνο να τελειώσουν κι αυτά. Λοιπόν, αυτό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πώς δεν υπάρχουν πια άλλα εισιτήρια για τον αγώνα με την τελευταία πρωταθλήτρια της Ευρωλίγκα. Ειδικότερα, αυτή είναι η τέταρτη φορά φέτος που συμβαίνει κάτι ανάλογο! Ένα ακόμα sold out στο ΣΕΦ.

Το μήνυμα των «ερυθρολεύκων»

Μετά την επισημοποίηση ενός ακόμη ματς με κατάμεστο ΣΕΦ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα στα social media: «Back to back Sold Out! Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Εφές εξαντλήθηκαν! Για μία ακόμη φορά νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη μαζική στήριξή σας! TOGETHER WE FIGHT!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button