ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμείς, όμως, δεν ξεχνάμε…

Τελικά κάποιοι μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί σε αυτή την κοινωνία  η μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται και συνεχίζουν να μας δουλεύουν.

Τα ίδια με πέρσι τα ξαναβλεπουμε και φέτος. Είναι δυνατόν ποτέ και που έχει ξανακουστει στον κόσμο… Η μεγαλύτερη ομάδα στην χώρα της να μην έχει την δυνατότητα οχι για αγωνιστικούς αλλά για εξωαγωνιστικους λόγους να μην μπορεί να συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση βόλεϊ μόνο και μόνο επειδή είναι “άσπιτη”. Δηλαδή για να τα λέμε όπως πρέπει, ο Θρύλος έχει το σπιτι του αλλά αυτό, καλώς ή κακως δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θεσπίσει η Ομοσπονδία. Έτσι, ξεχασμένος από εκείνους που υποτίθεται θα έπρεπε να νοιάζει περισσότερο, αναγκάζεται να παίξει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Οχι ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι οι ιθύνοντες που παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Αλλά επειδή όπου βλέπουν Ολυμπιακό παθαίνουν… αλλεργία.

Οχι. Δεν ζητάμε ποτέ να μας χαρίσουν τίποτα. Δεν το έχουμε ανάγκη άλλωστε. Αλλά τόσο πια κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό. Τόσο κόμπλεξ απέναντι στην ΜΟΝΗ ομάδα με συνεχείς παρουσίες και συμμετοχές σε τελικούς ευρωπαϊκούς; Τόσο πια τους ενοχλεί ο Ολυμπιακός;

Κι από την άλλη να έχεις και τους μετρ της προπαγάνδας να σου κάνουν το άσπρο μαύρο… κυριολεκτικά! Οι ίδιοι που τους έχουν χαρίσει και γήπεδο και κάνουν και τους… κάμποσους.

Δεν πειράζει όμως. Ο Θρύλος πάντα ξέρει να απαντάει όπως πρέπει κι όπου πρέπει. Το ίδιο και ο λαός του. Δε θέλουμε να μας χαρίσει κάνεις κλειστά γήπεδα όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις που χαρίζονται αβέρτα κλειστά και επενδύονται χρήματα σε κλειστά στις… άκρες της Ελλάδας ΕΚΤΟΣ από την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας που κρατάει την ελληνική σημαία ψηλά στην Ευρώπη.

Δεν ξεχνάμε όμως…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button