ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εμείς γεμάτοι περηφάνια ονειρευόμαστε το μέλλον»

Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές τους, επέστρεψαν το μεσημέρι τα κορίτσια της εθνικής ομάδας Νεανίδων από το Βελιγράδι. Εκεί, όπου, το βράδυ της Δευτέρας πάλεψαν για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με τις ΗΠΑ. Ωστόσο στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφεραν και τελικά αναδείχθηκαν δευτεραθλήτριες κόσμου. Με τους ανθρώπους της Ακαδημίας του συλλόγου να καλωσορίζουν τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια, για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν. «Εμείς γεμάτοι περηφάνια ονειρευόμαστε το μέλλον».

Η περηφάνια για τα κορίτσια και το μέλλον

Εν τω μεταξύ, με ένα πολύ όμορφο ποστάρισμα, η Ακαδημία πόλο του Θρύλου υποδέχθηκε τα πέντε κορίτσια που εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο το σύλλογο. Ειδικότερα και πάνω από όλα, εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Διότι οι περισσότερες κοπέλες έχουν ξεκινήσει και έχουν πετύχει πολλά και σημαντικά φορώντας, από πολύ μικρή ηλικία, το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Δηλαδή αποτελούν εξαιρετικά παραδείγματα της άριστης δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής υδατοσφαίρισης του Θρύλου. Έτσι, η ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι «ερυθρόλευκες» Σιούτη, Κωνσταντοπούλου, Τριχά, Τορνάρου και Χαλδαίου επιστρέφουν στην Ελλάδα ως δευτεραθλήτριες κόσμου στην κατηγορία των Νεανίδων και εμείς, γεμάτοι περηφάνια, ονειρευόμαστε το μέλλον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button