ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έλαμψε η αλήθεια. Πατριάρχης του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης!»

Για την «ηχηρή» αθώωση του Διοικητικού Ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης στις εργασίες του Δ.Σ. της Super League.

 

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε η σκευωρία που είχε στηθεί γύρω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Διοικητικό Ηγέτη του Θρύλου να αθωώνεται πανηγυρικά και τον Άρειο Πάγο να βάζει ταφόπλακα στο … αφήγημα περί δήθεν εγκληματικής οργάνωσης

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος των εργασιών του Δ.Σ,. της Super League, έκανε λόγο για «πλήρη αθώωση» του Βαγγέλη Μαρινάκη, για όσα υπέστη ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια και για τις διαφωνίες του με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Αρχικά τοποθετήθηκε στις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη και στη συνέχεια, κρατώντας τυπωμένα τα δημοσιεύματα της απόρριψης της αναίρεσης στις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες εκκρεμούσε η δίωξη εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε για «πλήρη αθώωση», χαρακτηρίζοντάς τον «πατριάρχη του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά:

«Ήμουν στο συμβούλιο της Superleague, για μια άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Εάν τηρήσει τα όσα είπε ο υφυπουργός να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φτάνει πια αυτή η καθυστέρηση, είναι δολοφονική. Εμείς από τη δική μας πλευρά έγινε ο,τι θέλαμε, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο και με το πρόγραμμα όπως ήταν. Εγώ όμως θέλω να αναφερθώ σε ένα τεράστιο ζήτημα, σε κάτι τεράστιο που έγινε. Ζούσαμε με τη ρετσινια για έξι χρόνια, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήθελε κι αυτός την αξιοπρέπεια. Το τι έχει περάσει ο κ. Μαρινάκης από πλευράς ταλαιπωρίας και όσα τραβηξαμε κι εμείς καταλαβαίνετε πως ήταν. Από δω και πέρα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σίγουροι και για τον πρόεδρο του και για την ομάδα και για όλους μας στη διοίκηση, γιατί ολοι, όπως κι εγώ, τα παράσημα τα έχουμε πάρει στις μαχες.

«Ο κ. Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο έντονη ομάδα, δεν έχουμε εμείς σχέση με λουλούδια και τέτοια πράγματα. Να ειναι υπερήφανος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτός ο άνθρωπος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και γι’αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση για το αν κάποιος ειναι ένοχος ή αθώος, δεν πρέπει να παίρνουμε θέση. Από μικρό παιδί πίστευα πολύ στη δικαιοσύνη και τώρα ήρθε αυτή να μας δικαιώσει κι εμένα και όλους, απαλλάσσοντας τον κ. Μαρινάκη απ’ ολες τις κατηγορίες. Είμαστε υπερήφανοι για τον πρόεδρο και εδώ όπως καταλαβαίνετε τελειώνουν όλα με αυτή την απαλλαγή».

Για το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος: «Εμάς μας ενδιέφερε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ο πατριάρχης του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα ήθελα πολύ να μιλήσω αλλα θα σας φωνάξω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ναι, δεν ήμασταν άριστοι αγωνιστικά και είχαμε προβλήματα, αλλά φέτος μας έχουν αφαιρεθεί 14 βαθμοί».

Για τον Βασιλειάδη: «Εμείς έχουμε διαφωνίες και με τον Βασιλειάδη καί με την ΕΠΟ και θα τους καλέσουμε να συζητήσουμε. Πιστεύω πως ξέρω περισσότερα πράγματα απ’αυτες. Έχω 45 τίτλους με τον Ολυμπιακό και κύπελλο πρωταθλητριών».

Για το σκέλος της αδειοδότησης και την ποινή του υποβιβασμού: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να υπάρχει ένας νομος, μια διάταξη που να τα καλύπτει όλα. Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ευχην για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και το θεωρώ δύσκολο. Περνάμε μαύρες εποχές, όπως το είχα προβλέψει. Όπως ακριβώς είχα πει και στον ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσει το μεταξύ μας παιχνίδι,πως η ζημιά θα γίνει από τα επίσημα, όπως έγινε με τον προπονητή μας».

Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια δυναμική, όπως αποδείχθηκε και από τις εκλογές του Πειραιά, όπου συγκεντρώθηκε ένα 55%».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button