ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτυφλωτική τελετή λήξης για Σχολή Ένωση Ρέντη

en-rent-5-1

Με ιδιαίτερη λάμψη ολοκληρώθηκε η σεζόν για την Σχολή Ένωση Ρέντη.

Με μια πολύ όμορφη και άκρως εντυπωσιακή τελετή λήξης ολοκληρώθηκε η χρονιά για τη Σχολή Ένωση Ρέντη. Η γιορτή έγινε στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουρός» στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 800 θεατές, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τα παιδιά της Ακαδημίας Ένωσης Απόλλων Ακράτητος Ρέντη για την πολύ σπουδαία χρονιά που πραγματοποίησαν.

Το «παρών» στην τελετή λήξης της Σχολής, έδωσε ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, ο Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης, σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας του Ρέντη, αλλά και ο επικεφαλής της Σχολής Διαμαντής ΑΘανασίου μαζί μ’ όλο το τεχνικό επιτελείο. Από την γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψε ο Λεόνε, που έπαιξε και διασκέδασε με τα εκατοντάδες παιδιά.

Τα παιδιά παρέλασαν μέσα στο γήπεδο μαζί με τις 8 κούπες που κατέκτησαν στη φετινή σεζόν, ενώ παράλληλα προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη video αφιέρωμα στα κατορθώματα της Σχολής. Αξίζει να σημειώσουμε πως αν και είναι πρώτη χρονιά στο Δίκτυο συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού και έφτασε σε δυο τελικούς!

Κατά τη διάρκεια της τελετής τα παιδιά τραγούδησαν τον ύμνο του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα κρατούσαν 7 μπαλόνια, που είχαν το καθένα γραμμένο τρία ονόματα από τα παιδιά που χάθηκαν στη Θύρα 7, στις 8/2/1981. Τα μπαλόνια ανέβηκαν στον ουρανό του Πειραιά και τα παιδιά τίμησαν με αυτόν τον τρόπο τα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7.

Η Σχολή Ένωση Ρέντη υπό την διοίκηση του κ. Βούτσελα θα συνεχίσει να δουλεύει δίνοντας ελπίδα και όραμα στα νέα παιδιά που έρχονται στον αθλητισμό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button