Εκτός… πλάνων ο Τράουκο!
Ο Περουβιανός δεν είναι στην λίστα της Σεντ Ετιέν με τους παίκτες που υπολογίζονται από τον Κλοντ Πιέλ.

Ο Περουβιανός δεν είναι στην λίστα της Σεντ Ετιέν με τους παίκτες που υπολογίζονται από τον Κλοντ Πιέλ.
Μίνι προετοιμασία τεσσάρων ημερών στη Βρετάνη κάνει η Σεντ Ετιέν. Κατά τη διάρκειά της θα δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας. Με την Ρεν και την Ανζέρ. Ο Κλοντ Πιέλ πήρε 24 παίκτες στην αποστολή.
Μεταξύ αυτών, όμως, δεν είναι ο Μιγκέλ Τράουκο. Το όνομα του Περουβιανού ακούγεται πολύ αυτές τις ημέρες και για τον Ολυμπιακό, χωρίς βεβαίως να σημαίνει πώς είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Όπως και να έχει, πάντως, το γεγονός ότι ο Τράουκο έχει τεθεί εκτός… πλάνων στην Σεντ Ετιέν, δείχνει πολλά. Ίσως να σηματοδοτεί το γεγονός πώς η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία. Διότι οι συμπατριώτες του θεωρούν πώς είναι πια θέμα… ωρών για να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.