ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εκτεθειμένη η UEFA με τις επιλογές της, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων»

Η δήλωση του Νίκου Γαβαλά για τα έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Μαρτσίνιακ.

Η δήλωση του Νίκου Γαβαλά για τα έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Μαρτσίνιακ. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, υπήρχαν έντονα παράπονα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Μαρτσίνιακ στη ρεβάνς με την Γουλβς. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν επίσημα, μέσω της δήλωσης του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκου Γαβαλά, τα παράπονά τους για τον ρέφερι της αναμέτρησης, τις επιλογές της UEFA, αλλά και τα προβλήματα στο γήπεδο όπου δεν υπήρχαν μπάλες δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα ματς που αποτέλεσε το τελευταίο σκαλοπάτι πριν την είσοδο στο Final-8 του Europa League.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, δήλωσε: «Εκφράζουμε τα έντονα παράπονα που υπάρχουν για τον διαιτητή του αγώνα. Υπάρχουν φάσεις όπου οι αποφάσεις του προκαλούν προβληματισμό. Φάσεις που ζητήσαμε πέναλτι , υπάρχουν αποφάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο που προκαλούν προβληματισμό και ανοίγουν μια κουβέντα. Εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό μας για τις αποφάσεις του διαιτητή. Μένει εκτεθειμένη η UEFA με τις επιλογές της, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων».

Συνέχισε, τονίζοντας: «Μέσα σε όλα, μας προκάλεσε έντονο προβληματισμό και κάτι άλλο. Υπήρχαν στιγμές που δεν υπήρχαν μπάλες γύρω από το γήπεδο, πολλές καθυστερήσεις. Η διεξαγωγή του αγώνα δεν θύμιζε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Υπήρχαν στιγμές που θύμιζε περισσότερο τη διεξαγωγή εντός αγώνα τοπικού πρωταθλήματος σε ένα χωριό. Δεν θύμιζε το τελευταίο… σκαλοπάτι πριν την είσοδο στο Final-8 του Europa League.  Ίσως είναι αδόκιμος ο όρος που χρησιμοποιώ, αλλά θέλω να δείξω το μέγεθος του προβλήματος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button