ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έκλεισε και ο Γκαρσία»

Οι Ισραηλινοί το έχουν πλέον δεδομένο για τον 23χρονο εξτρέμ από το Τρίνινταντ.

Συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μπεϊτάρ και με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Το Σάββατο μάλιστα η πλευρά του συλλόγου της Ιερουσαλήμ έκανε γνωστό πώς ο Γκαρσία δεν θα παραμείνει στην ομάδα και πώς μετρά… ημέρες στην Μπεϊτάρ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπολογίζεται για τις επίσημες αναμετρήσεις της. Είναι χαρακτηριστικό πώς ο σύλλογος έχει ενημερώσει και την τεχνική ηγεσία για την επικείμενη αποχώρηση του 23χρονου εξτρέμ, η οποία προσδιορίζεται αυτές τις ημέρες. Ίσως ακόμα και σήμερα να τελειώσουν οι επαφές και να δώσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές τα χέρια.

Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, η πρόταση του Ολυμπιακού φτάνει τα 2.500.000€ και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης για την Μπεϊτάρ, σε ό,τι αφορά μελλοντική πώληση του Γκαρσία. Με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και έξτρα ποσό ως μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη στόχων. Μια συμφωνία που έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Τόσο την πλευρά του παίκτη και τους ατζέντηδές του όσο και την Μπεϊτάρ. Ειδικά το κομμάτι με την ομάδα της Ιερουσαλήμ είναι σημείο «κλειδί» σε αυτή τη συμφωνία.

Ήταν κάτι που ο Ολυμπιακός το δούλεψε σωστά. Πρώτα δηλαδή τα βρήκε με την Μπεϊτάρ και μετά προσέγγισε την πλευρά του παίκτη. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που επίσης ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, αλλά κινήθηκε αντίστροφα. Αρχικά υπήρξε επικοινωνία και διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια υπήρξε προσέγγιση με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button