Χωρίς κατηγορία

«Εκείνο το γκολ ήταν ένα κίνητρο για εμένα»

Στον ρόλο που έπαιξε για τη ανοδστική του άνοδο και τον δείκτη αυτοεποίθησής του το δικό του νικητήριο γκολ απέναντι στην Αντβέρπ στο ματς του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρθηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

 

Ο άνθρωπος που έκρινε το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Φάληρο χαρίζοντα ςτην νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1 επί της Αντβέρπ εκπροσώπησε τους παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντςυξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Αμβέρδας.
Για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ο λόγος. Στο γεγονός πως πάντα δίνει το 100% της απόδοσης του στάθηκε ο διεθνής Μολδαβός μπακ, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη.

Από το γκολ με την Αντβέρπ έχεις παρουσιάσει μία τρομερή άνοδο. Το εισπράττεις κι εσύ;

«Πραγματικά νιώθω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Εκείνο το γκολ ήταν ένα κίνητρο για εμένα για να συνεχίσω να προσπαθώ. Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ και δουλεύω σκληρά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω για να έχω ακόμα περισσότερη βελτίωση».

Παρότι βρίσκεσαι σχεδόν έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, είσαι από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Πώς εισπράττεις αυτή την αγάπη του κόσμου;

«Πραγματικά ενώ είμαι ένα παιδί μακριά από τη χώρα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, εισπράττω πολλή αγάπη, μου δίνει δύναμη για ανταποδίδω καλά. Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού και για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου».

Τι πιστεύεις ότι άλλαξε σε εσένα και εμφάνισες αυτό το θεαματικά βελτιωμένο πρόσωπο;

«Νομίζω ότι έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν έχω φτάσει ακόμα στην τοπ απόδοσή μου. Έχω βελτιώσει την απόδοσή μου στα τελειώματα, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου δηλαδή και γενικότερα έχω αυξήσει την αντοχή και επιμονή μου στο παιχνίδι μου».

Δίνεις την εντύπωση ότι δεν κουράζεσαι ποτέ. Υπάρχουν ματς που δεν αντέχεις από την κούραση να πας σπίτι σου;

«Είναι αλήθεια μετά από πολλά παιχνίδια νιώθω νεκρός. Φυσικά και αισθάνομαι κούραση, αλλά έχω την αντοχή να βγάλω τα 90 λεπτά, δίνω όλη μου τη δύναμη στα 90 λεπτά».

Το θέμα είναι όμως ότι επανέρχεσαι πολύ γρήγορα και παίζεις στο αμέσως επόμενο ματς σαν να μην προηγήθηκε βαρύ 90λεπτο.

«Δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά, αλλά και ο ο τρόπος αποκατάστασης, η διατροφή μας, ο τρόπος που ξεκουραζόμαστε, όλα αυτά νομίζω ότι έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και καλή δουλειά».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button