ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

“Αρρωστος”

Δεν πέρασε παρά μία εβδομάδα, μετά το ματς με τη Βαλένθια, για να επιβεβαιωθούμε όταν λέγαμε ότι  η μπάλα έπρεπε να είναι κάτω ,όσον αφορά τον ενθουσιασμό και να που η Ζενίτ έφερε στο Ναδίρ και πάλι τον Ολυμπιακό.

Πέρα από το πρώτο πεντάλεπτο και τον ηρωισμό από το πρόσφατο παρελθόν  κάποιων παικτών που πήγαν το ματς στην παράταση, ο Ολυμπιακός τα έκανε όλα λάθος.

Οι Ρώσοι, με Ισπανό προπονητή, δεν αγχώθηκαν ,όπως οι “νυχτερίδες” αλλά έκαναν το παιχνίδι τους με ψυχραιμία και ηρεμία , “χτύπησαν” τον Ολυμπιακό στις αδυναμίες του σε άμυνα και επίθεση και πήραν αυτό που άξιζαν μέσα στο ΣΕΦ.

Καθαρά σαν φίλαθλος και όχι ως ειιδήμων του μπασκετ, κατάλαβα δύο πράγματα.  Οταν ο Μιλουτίνοφ λείπει από το παιχνίδι, η ρακέτα του Ολυμπιακού είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. ο Αιβερσον και ο Αγιον έκαναν πάρτι ,ενώ ο Πονίτκα θα έχει να λέει στα παιδιά του ότι ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της πρώτης νίκης της Ζενίτ στην Ευρωλίγκα.

Ενα άλλο συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα στερείται καλής λειτουργίας όταν λείπουν  οι Σπανούλης και Πρίντεζης, αλλά και παράλληλα υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα όταν ο Kill bill  εγκλωβίζετια στα γρανάζια των αντίπαλων αμυνων.

Αν και ο Κεμζούρα είπε ότι ο Κόνιαρης δεν είναι για να βάζει πόντους, έχοντας πιο οργανωτική δουλειά, να με συμπαθήσετε αλλα είμαι της σχολής του “από μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια” . Διότι ο Αντώνης ήταν αυτός που με την τρέλα του έβαλε τα δύο τρίποντα και αν δεν κώλωνε (κακώς για μένα) θα είχε παστελώσει άλλα δύο και μπορεί να μιλάγαμε αλλιώς. Και τον έπαιρνε το νεαρό γκαρντ γιατί με την αστοχία που είχε η ομάδα απο τα τρίποντα και με τον Πάντερ να κάνει 21  σουτ όντας στα περισσότερα άστοχος καλύτερα  να σούταρε τα τρίποντα ο Κόνιαρης.  Τιμή και δόξα σε Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ με τον πρώτο να μην αποφεύγει κάποια λάθη και τον δεύτερο κάτω απο το καλάθι να μοιάζει με καλαμιά στον κάμπο.

Οσο για τους Μπάλντγουιν, Τσέρι  και Ρούμπιτ τι να πει κανείς. Παλεύουν για το ποιος είναι χειρότερος. Ο πρώτος μοιάζει χαμένος, το ίδιο και ο Τσέρι , ο τρίτος μου θυμίζει παλαίμαχο. Φασούλας και Καμπούρης στην ηλικία που είναι θα προσέφεραν περισσότερα έστω και σε μεγάλη ηλικία .

Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές σαφέστατα, το ερώτημα είναι αν ο  Κεμζούρα μπορεί να επωμιστεί το βάρος του πάγκου του Ολυμπιακού και το μπαλάκι πια πέφτει στους Προέδρους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button