Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εισιτήρια διαρκείας μέχρι την 1η Οκτωβρίου

1364315

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι οι οπαδοί της ομάδας θα μπορέσουν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας μέχρι το μεθεπόμενο Σάββατο.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Φρενίτιδα ενθουσιασμού έχει κυριεύσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να βρεθούν και την νέα σεζόν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να της δώσουν την απαιτούμενη ώθηση να εκπληρώσει τους υψηλούς της στόχους σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Τη στιγμή, όπου ο Ολυμπιακός δέχεται βάναυσο και λυσσαλέο «πόλεμο» από παντού, ο συγκλονιστικός του κόσμος αναμένετια και φέτος να αποτελέσει την ασπίδα, αλλά παράλληλα και τον καλύτερο 12ο παίκτη του, στην προσπάθεια για σάρωμα των εγχώριων τίτλων και για μία αξιόλογη παροπυσία στο Europa League.

Σε σημείο τέτοιο, όπου καθημερινά αρκετοί φανς του Θρύλου σπεύδουν να κρατήσουν μία μόνιμη θέση στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου, προμηθεύοντας κάρτες διαρκείας!

Με αφορμή την τρομερή κίνηση, που παρουσιάζουν οι κάρτες διαρκείας, η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπαικός με ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές ότι θα προμηθεύονται οι σχετικές κάρτες διαρκείας μέχρι το μεθεπόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Είναι η τελευταία ευκαιρία για τους οπαδούς τους Θρύλου να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια, προσδωκόντας να ζήσουν μεγάλες στιγμές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 συνεχίζεται μέχρι και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016.

Ημερομηνία κατά την οποία και ολοκληρώνεται η διάθεσή τους.

  • Οι ώρες διάθεσης είναι καθημερινά 10:00 με 17:30 και ειδικά για το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, 10:00 με 15:00.
  • Εισιτήρια διαρκείας δεν θα διατεθούν μόνο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, καθώς και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Οι φίλαθλοι οι οποίοι το επιθυμούν, έχουν πάντοτε δυνατότητα να ανανεώσουν τα εισιτήρια διαρκείας του και τηλεφωνικά, καλώντας στον αριθμό 210-4800920.

Παράλληλα, μπορούν να πράξουν το ίδιο και ηλεκτρονικά, με μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.olympiacos.org).»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button