ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα!» (video)

Ως μία πολύ εύκολη απόφαση χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Πέπε, στις δηλώσεις στο κανάλι του Ολυμπιακού.

Η ευκαιρία που θα έχει να εξελιχθεί, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, μέτρησε πολύ για τον Πέπε, ώστε να απαντήσει ναι στον Ολυμπιακό και την πρόταση που δέχθηκε. Με τον 23χρονο χαφ να εξηγεί πώς καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η επικοινωνία που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς περιμένει πώς μαζί του θα εξελιχθεί.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος μέσος του Θρύλου τόνισε: «Ήταν μια εύκολη απόφαση, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που με εμπιστεύθηκε και έχω να υποσχεθώ σκληρή δουλειά.

Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, οι απαιτήσεις είναι υψηλές, αλλά αυτό μου αρέσει. Θέλω τίτλους και μια μεγάλη πορεία στο Champions League».

Κατέληξε, προσθέτοντας πώς «Έχω ήδη μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς, τον θεωρώ μεγάλο προπονητή, ο οποίος θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button