ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε»

Στην ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» να επανέλθουν το συντομότερο στον δρόμο των επιτυχιών αναφέρθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός Β’ υποχρεώθηκε στην δεύτερη διαδοχική του ήττα στην Super League 2 χάνοντας με 2-1 από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.
Με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Αριέλ Ιμπαγάσα να αναφέρει τα εξής: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα, δεχθήκαμε γκολ απευθείας από κόρνερ. Ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες να παίξουν λόγω του δυνατού αέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ήμασταν επικίνδυνοι με αποτέλεσμα προς το τέλος να δεχθούμε ένα ακόμα γκολ».

Για τις απουσίες είπε: «Πρέπει να συνεχίσουμε, οι απουσίες υπάρχουν και θα υπάρχουν, το ξέρουμε από τη στιγμή που ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ. Είναι καλό που είναι τόσα παιδιά με την πρώτη ομάδα, τους δίνει κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους και να αρπάξουν την ευκαιρία».

Για τη συνέχεια απέναντι στην Καβάλα τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά γιατί σε τρεις μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button