ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφτασε στην Αθήνα ο Τσίριτς

Συνεπής στο ραντεβού με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Θρύλο αποδείχθηκε ο Σέρβος τεχνικός. Όπως ήταν αναμενόμενο, το απόγευμα της Κυριακής αφίχθη στη χώρα μας. Έφτασε στην Αθήνα ο Τσίριτς.

Η άφιξη του Τσίριτς

Το απόγευμα της Κυριακής ο Σέρβος τεχνικός αφίχθη στη Αθήνα. Ο διάδοχος του Χάρη Παυλίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε πώς ο πρώην πλέον τεχνικός των Υπερπρωταθλητριών Ευρώπης ήταν εκείνος που πρότεινε στη διοίκηση του Ερασιτέχνη τον Αλεξάνταρ Τσίριτς. Ο νέος προπονητής, λοιπόν, έφτασε στη χώρα μας για να πιάσει δουλειά. Κι έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Διότι η διαδοχή του Παυλίδη, αλλά και όσων έχει πετύχει ο Έλληνας τεχνικός στα 14,5 χρόνια που ήταν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο μοιάζει με επικίνδυνη αποστολή. Ο Τσίριτς, όμως, είναι και έτοιμος και αποφασισμένος να πετύχει.

Πιάνει δουλειά ο Τσίριτις

Λογικά αύριο θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Θρύλου για την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς. Ο οποίος, θεωρητικά, θα πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα. Όμως το έχει κάνει ήδη. Διότι όλες αυτές τις ημέρες είναι σε ανοικτή… γραμμή με τους ανθρώπους του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Αλλά και με τον Χάρη Παυλίδη.

Συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν. Έχει δει και αρκετά ματς που έδωσαν οι «ερυθρόλευκες» τη φετινή σεζόν. Ώστε να έχει ο ίδιος ξεκάθαρη άποψη για τις δυνατότητες της νέας τους ομάδας. Μην ξεχνάμε πώς στις 5 Φεβρουαρίου υπάρχουν ο πρώτος προημιτελικός με την Ντουναϊσβάρος, για τα προημιτελικά της LEN Euroleague. Με τον χρόνο να μην είναι «σύμμαχος» για τον Σέρβο τεχνικό, αλλά τον ίδιο να είναι αποφασισμένος να βγει νικητής σε αυτή την άτυπη «μάχη», για να βάλει τη δική του σφραγίδα στη νέα του ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button