ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εδώ…

Στο Σπίτι μας, στο Ναό μας, στην "κόλαση" των αντιπάλων θα παιχτεί η πρόκριση

Αμαρτία, γκαντεμιά, ατυχία, κρίμα, άδικο, ανάθεμα, γαμώτο και λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις. Τόσο που άμα τα κάνεις όλα ένα copy-paste βγάζεις κείμενο χωρίς… κόπο, απλά αλλάζοντας αντίπαλο και ονόματα. Διάολε, ο Ολυμπιακός ήταν και απόψε πολύ καλός. Για μία ακόμα φορά πολύ καλός αλλά δεν παίρνει ούτε, έστω, έναν ρημάδι βαθμό που τον άξιζε πέρα για πέρα. Ευκαιρίες καλές, ευκαιρίες κλασσικές, κι αυτή τη φορά στο τέλος η τύχη του γύρισε τη πλάτη. Σε μία διοργάνωση που του έχει γυρίσει την πλάτη από τα προκριματικά και συνεχίστηκε με τον όμιλο.

Μα πραγματικά, άλλη φράση από το “ΓΑΜΩΤΗ ΓΚΙΝΙΑ” δεν υπάρχει για να περιγράψει την κατάσταση των πραγμάτων. Δεν γίνεται πια να μην γυρίσει η κατάσταση αυτή. Είναι εξωφρενικό και τρελαίνει άνθρωπο! Ο Ολυμπιακός που άλλοτε δεν έπαιζε καλά αλλά έπαιρνε τα αποτελέσματα, έχει μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα καταφέρει να παίζει πολύ σωστό, στρωτό, οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά να μην μπορεί να σκοράρει! Δε μπορεί να μη γυρίσει αυτή η κατάσταση. Δε μπορεί να μη σπάσει η γκίνια!

Μπέτις ήταν και πάει. Εξ’ αρχής ξέραμε πως ήταν “τελικός” προ του “τελικού”. Τέρμα τα ψέματα… Τώρα πια, το ευρωπαϊκό ημερολόγιο δείχνει ήδη Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018. Και είναι ΕΔΩ…

Εδώ…

Στο γήπεδό μας, στο Κάστρο μας, στον Ναό μας που πρέπει εκείνο το βράδυ να θυμίζει απόρθητο φρούριο που θα δώσει φτερά στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Το… “φύσημα” που λέμε για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Αντίπαλος η ιστορική – αλλά όχι άτρωτη – Μίλαν.

Εδώ…

Στον Πειραιά. Με 32.000 “ψυχωμένους” απάνω, στο πλευρό των παικτών μας και στο “σβέρκο” των Ιταλών.

Εδώ…

Όπου κατά καιρούς γράφτηκαν στην ιστορία οι κορυφαίες κερκίδες όλων των εποχών με τα πλέον εντυπωσιακά κορεό που συζητιούνται ακόμα και σήμερα

Εδώ…

Όπου λύγισαν άλλα κι άλλα μεγαθήρια από 11 λιοντάρια και ένα δωδέκατο στις εξέδρες.

Εδώ…

Στο Σπίτι μας. Εδώ που έχουμε ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές, και που πρέπει να κάνουμε τα πάντα όλοι μαζί για να ζήσουμε ακόμα μία… Εδώ θα τα δώσουμε όλοι όλα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button