ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο Κούπες, ένα … τσιγάρο δρόμος!

Μέσα σε διάστημα μιας ώρας και σε απόσταση 15 χιλιομέτρων Γυναίκες και Άνδρες των ομάδων Πόλο του Ολυμπιακού σήκωσαν ψηλά στον ουρανό ισάριθμα πρωταθλήματα… Το έβδομο και το όγδοο συνεχόμενο…

Η 7η Ιουλίου του 2020 θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη εκατομμύρια οπαδών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας για το γεγονός ότι την ίδια ημέρα μέσα σε μία ώρα και τα δύ ο τμήματα πανηγύρισαν ισάριθμα πρωταθλήματα διευρύνοντας το εκπληκτικό του σερί και προσθέτοντας μοναδικές σελίδες δόξας !

Το ωραίο της υπόθεση είναι ότι μέσα σε διάστημα μια ςώρας πανηγύρισαν την… διεύρυνση της Αυτοκρατορίας τους και τα δύο τμήματα και μάλιστα σε μία γεωγραφική απόσταση 15 χιλιομέτρων. Τόσο είναι η διαδρομή Βουλιαγμένης 9σ.. Κολυμβητήριο Λαιμού) και Γλυφάδας για να καταλάβετε την σημασία του κατορθώματος. Ένα επίτευγμα μοναδικό, συναισθήματα μοναδικά που μόνο ο Θρύλος μπορεί να προσφέρει, φουσκώνοντας με υπερηφάνεια εκατομμύρια πιστούς του οπαδούς ανά τον κόσμο.

Σε μία σεζόν προβληματική, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, γεμάτη εμπόδια για την εύρυθμη λειτουργία συλλόγων με την δυναμική, αλλά και την κουλτούρα πρωταθλητισμού του Ολυμπιακού, ο Ερασιτέχνης καταφέρνει να λειτουργεί ως φάρος. Όχι μόνο για τον δρόμο προς την επιτυχία, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διαχειριστεί την όποια αγωνιστική απραξία επέφερε αυτή η υγειονομική κρίση. Παρουσιάζοντας και στις δύο περιπτώσεις ομάδες σαν έτοιμες από καιρό. Σαν μα μην είχαν σταματήσει ούτε λεπτό δείχνοντας μία απίστευτη δίψα για τις κατακτήσεις των δύο τροπαίων, που έχουν αποκτήσει ξεχωριστή αξία!

 


Οι μεν Άνδρες έφτασαν τις οκτώ συνεχόμενες πρωταθλημάτων φτάνοντας αισίως στα 34, ενώ οι Γυναίκες έγραψαν ιστορία με τον έβδομο συνεχόμενο (σ.σ. με απολογισμό μόνο νίκες), που σηματοδότησε τον 11ο συνολικά στην ιστορία του τμήματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button