ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατά για Ελ Κααμπί και Ποντένσε

Η απρόσμενη εξέλιξη στο θέμα του Κάρμο, θα «τρέξει» τις εξελίξεις αναφορά με τα «ανοικτά» θέματα του Ολυμπιακού. Διότι είναι δεδομένο ότι αυτή η τροπή αλλάζει τα πλάνα. Καθώς μέσα στα προσεχή 24ωρα οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ευρώπης του Conference League θα επιδιώξουν να κλείσουν σημαντικές υποθέσεις. Δυνατά για Ελ Κααμπί και Ποντένσε.

Φουλάρει για Ποντένσε

Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός είναι, εδώ και ημέρες, σε ανοικτή γραμμή με την Γουλβς για τον Πορτογάλο εξτρέμ. Ωστόσο είναι μια υπόθεση περίπλοκη. Μιας και η αγγλική ομάδα αναζητά το μέγιστο δυνατό κέρδος. Από την άλλη, ο Θρύλος και ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Άρα είναι ξεκάθαρο πώς το πλάνο του Θρύλου είναι να μπει δυνατά στο θέμα για να το τελειώσει άμεσα. Ενδεχομένως να υπάρξει νέα προσέγγιση και βελτιωμένη οικονομική προσφορά. Ώστε στόχος είναι να ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση άμεσα. Κατά συνέπεια η προσπάθεια είναι να τελειώσει η ιστορία τα επόμενα 24ωρα. Δηλαδή πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Μάχη» για Ελ Κααμπί

Επιπρόσθετα, στο θέμα του Μαροκινού φορ θα υπάρξουν εξελίξεις. Γιατί η ουσία είναι πώς και αυτή την ιστορία ο Ολυμπιακός θέλει να την «κλείσει» τις προσεχείς ημέρες. Ειδικότερα, στο πλάνο είναι να τελειώσει η υπόθεση ως την Κυριακή. Για να μπει άμεσα ο Αγιούμπ στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Ολλανδία. Καθώς ο Θρύλος θα είναι εκεί από τη Δευτέρα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κατά συνέπεια, ο Μεντιλίμπαρ θα ήθελε να έχει μαζί τα βασικά «γρανάζια» της ερυθρόλευκης «μηχανής». Ώστε να δουλέψει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δυνατά για Ελ Κααμπί και Ποντένσε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button