ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυναμικό ξεκίνημα για την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία

Ο Τίτος Προκοπίου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ αποκτήθηκε και ο Βασίλης Πιστικός.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού κινείται πάντα με γνώμονα το μέλλον. Τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας αποκτούνται, ενώ αυτό επεκτείνεται και εκτός συνόρων. Όταν υπάρχουν περιπτώσεις παικτών με μεγάλο ενδιαφέρον, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας κινούνται με αμεσότητα και αποκτούν παίκτες με προοπτικές και μεγάλες δυνατότητες.

Σήμερα, η Ακαδημία του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τίτο Προκοπίου, καθώς και την απόκτηση του Βασίλη Πιστικού. Ο Τίτος Προκοπίου ανήκει από την περασμένη σεζόν στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» τμημάτων υποδομής, ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας Κ17 του συλλόγου.

Γεννημένος το 2004, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ16 και Κ17 της Κύπρου. Στους μόλις τρεις αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί τη σεζόν 2020-21, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ17, πέτυχε τρία τέρματα, δύο κόντρα στον Παναθηναϊκό και ένα απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά το νέο απόκτημα της Ακαδημίας, ο Βασίλης Πιστικός έχει αγωνιστεί στην Ξάνθη. Είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Είναι διεθνής με τις ομάδες Κ15 και Κ16 της Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button