ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δηλώσεις Χ Παυλίδη στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Κατά την επιστροφή του από τη Ρωσία, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ο Ολυμπιακός, ήθελε, έφτασε στην πηγή και δεν είναι ότι δεν ήπιε νερό καθαρά επειδή δεν μπορούσε να πιει νερό, ήταν και πολλοί παράγοντες, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, ποια είναι τα συναισθήματα, και στην ουσία αν αυτό σας πεισμώνει για του χρόνου.

« Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα έχουμε τους τελικούς που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς. Ο πρώτος στόχος ήταν να πάμε στο Final 4. Το παράπονο είναι ότι αποκλείσαμε την θεωρητικά καλύτερη ομάδα και δεν πήραμε το Κύπελλο. Η ομάδα ήταν πολύ καλή και στα δύο παιχνίδια, ειδικά στο πρώτο που παίξαμε φανταστικό παιχνίδι. Το δεύτερο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ξαναπαίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Είχαμε πει να προσέξουμε το πρώτο οκτάλεπτο γιατί αυτοί μπαίνουν με ενθουσιασμό λόγω της έδρας, του κόσμου, δεν το προσέξαμε εκεί ήταν το μεγάλο μας το λάθος, δώσαμε ένα αβαντάζ τριών τερμάτων, μετά κυνηγούσαμε, φτάσαμε.Είδατε και στο τελευταίο οκτάλεπτο ότι η ομάδα είχε πολύ φρεσκάδα, κολυμπήσαμε, φύγαμε πολλές κόντρες. Εκεί που έκλεισαν τα φώτα, είμασταν τέσσερις – τρεις κόντρα. Θα μπορούσαμε εκεί πέρα να σημειώσουμε ένα γκολ μας σταματήσανε εκεί.

Υπήρχε άλλη μια φάση που πήρε μπάλα η Αλεξάνδρα (σ.σ Ασημάκη), και δίνει επιθετικό φάουλ. Για να μην μιλάμε μόνο για τη διαιτησία και εμείς δεν έπρεπε να αφήσουμε το παιχνίδι στην αρχή έτσι. Είχαμε την ευκαιρία, έστω να ισοφαρίσουμε, αν μας δίναν το δικαίωμα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο απολογισμός είναι θετικός, παίξαμε έναν τελικό μέσα σε μια έδρα, μια ομάδα, που άμα σας τα πούνε και οι διοικούντες του Ολυμπιακού, ξοδέψανε πάρα πολλά λεφτά, για αυτό το Final 4, ξοδέψανε λεφτά όχι μόνο για τη διοργάνωση, αλλά και για το προμόσιον της ομάδας τους, και καλά κάνανε οι άνθρωποι. Έντεκα φορές έχουν πάρει Final 4, και δεν είχαν κατακτήσει το Κύπελλο. Αυτή τη φορά, έκαναν τα πάντα για να μην χάσουν την ευκαιρία».

Σας πεισμώνει πάντως για του χρόνου, όλο αυτό που έγινε;  

«Εντάξει, μας πεισμώνει. Πιστεύω ότι θέλει μια μικρή ενίσχυση, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Γιατί σας είχα πει και το ρόστερ μας δεν είναι τόσο πλούσιο για Ευρωπαϊκούς αγώνες. Είχαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς πριν και κατά την προετοιμασία μας. Με τα κορίτσια να μην είναι έτοιμα. Αλλά είδατε, έδωσαν και την ψυχή τους. Αν ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση ίσως αυτό να έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο. Τρεις βασικές αθλήτριες δεν ήταν έτοιμες 100%».

: Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να είναι συνέχεια στο τοπ της Ευρώπης και στις διοργανώσεις, αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία. Πως το σχολιάζετε;

« Υπάρχει ένα πλάνο, που είχαμε ξεκινήσει με τη διοίκηση από το 2013, με στόχο μέσα στην τετραετία, ο Ολυμπιακός να αγγίξει την κορυφή της Ευρώπης. Το κάναμε σχετικά γρήγορα, στα δύο χρόνια. Τώρα έχουμε εδραιωθεί. Έχουμε μια συνέπεια σαν ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό θεωρούμαστε από τις δυνάμεις του γυναικείου πόλο. Όλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια εκεί πέρα, υπήρχαν άνθρωποι της LEN, που μετά το παιχνίδι μας απολογηθήκανε ουσιαστικά, για αυτό που έγινε. Τι να κάνουμε. Τώρα θα παλέψουμε του χρόνου».

 Επειδή ο χρόνος μέχρι τους τελικούς είναι πολύ μικρός και επειδή η γυναικεία ψυχολογία είναι ένα κομμάτι το οποίο θέλει μια διαφορετική προσέγγιση και είδαμε και τα κορίτσια ότι μετά το τέλος του αγώνα τα είχε πάρει λίγο από κάτω για την προσπάθειά τους. Ένοιωσαν ότι δεν τους αφήσανε κατά κάποιο τρόπο να κάνουν αυτό που θέλανε, αυτό το κομμάτι, είναι δύσκολο μέχρι την Τετάρτη που ξεκινάει η σειρά των τελικών πως θα το δουλέψετε, γιατί καθαρά εκεί θα πρέπει να το δουλέψετε.

«Εκτός από την ψυχολογία που σίγουρα, υπάρχει μια πικρία, σκεφτείτε και την κούραση. Παίξαμε δύο παιχνίδια, πολύ δύσκολα, έχουμε ένα ταξίδι 20 ώρες τώρα. Τα κορίτσια αύριο το βράδυ θα έχουν πάλι προπόνηση, το ρόστερ μας θα είναι πιο μικρό, μια ξένη θα είναι έξω, οι τραυματισμοί ακόμα, έπαιζαν τα παιδιά με τραυματισμό, δεν ξέρω αν επιδεινώθηκαν οι τραυματισμοί τους ή όχι, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, να κρατήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας, θέλουμε ο κόσμος να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτή την προσπάθεια, έστω να έρθει για να τιμήσει και αυτά τα κορίτσια για την προσπάθεια που κάνανε. Θεωρώ ότι, κάνανε περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού με την προσπάθειά τους. Δείξανε ότι τιμούνε και τον σύλλογο και τους ανθρώπους που είναι και στην διοίκηση και κάνουν τα πάντα για αυτήν την ομάδα. Το ότι χάσαμε το Κύπελλο στις λεπτομέρειες, είναι κάτι που πείραξε περισσότερο από όλους εμάς. Να το ξέρετε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button