ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δίελα και Αλεξανδρή πήραν αναμνηστικά από τα Χανιά [vids]

Συνηθισμένη κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά την κατάκτηση μιας κούπας, ειδικά σε επίπεδο Κυπέλλου. Τί συμβαίνει μετά το τέλος ενός τελικού; Αθλητές και αθλήτριες αναζητούν το παραδοσιακό «ενθύμιο» για τον τίτλο. Δίελα και Αλεξανδρή πήραν αναμνηστικά από τα Χανιά.

Η Δίελα έκανε την αρχή

Μετά την απονομή του τροπαίου στις Κυπελλούχες Ελλάδας, οι πιο έμπειρες θέλησαν να κάνουν αυτό που συνηθίζεται. Να πάρουν το δικό τους «ενθύμιο» από αυτό τον τίτλο. Ποιό ήταν αυτό; Μα τα διχτάκια από τις δύο μπασκέτες. Με την Ιωάννα Δίελα να κάνει την αρχή. Η φόργουορντ του Θρύλου ανέβηκε πάνω σε ένα τραπέζι για να το κόψει. Περίμενε ένα ψαλίδι για να κάνει τη… δουλειά της. Κι όταν έφτασε, το έκοψε το διχτάκι και πήρε το δικό της ενθύμιο.

Η προσπάθεια της Αλεξανδρή και η παρέμβαση Βαμβακά

Η γκαρντ του Ολυμπιακού θέλησε να μιμηθεί τη συμπαίκτριά της. Η οποία, η Δίελα, την είχε στους ώμους για να τα καταφέρει. Δεν έδειξε όμως την ίδια αποτελεσματικότητα. Με αποτέλεσμα να δώσει τη λύση η Βαμβακά, που ανέλαβε δράση για να κόψει τελικά το διχτάκι από την άλλη μπασκέτα και να το πάρει εκείνη αναμνηστικό. Δίελα και Αλεξανδρή πήραν αναμνηστικά από τα Χανιά.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστριών

Η Δίελα και η Αλεξανδρή μίλησαν στην κάμερα του Redaroume μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Δείτε τί είπαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, του πρώτου τίτλου της σεζόν, στο κλειστό της Κλαδισού στα Χανιά…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button