ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων»

Ο Κάρλος Κορμπεράν εστίασε στην συνολικά άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού, που οδήγησε στην βαριά εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός … ξέχασε να αγωνιστεί απέναντι στην Φράιμπουργκ, με άμεση συνέπεια να γνωρίσει μία ταπεινωτική εντός έδρας ήττα που τον φέρνει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου του.
Ο Κάρλος Κορμπεράν στάθηκε στα σημεία που δεν λειτούργησαν για να έρθει η εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κορμπεράν στην Cosmote TV:

Για το τι δεν δούλεψε για τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή ήμασταν κατώτεροι σε όλη τη διάρκεια από τον αντίπαλο. Στις μονομαχίες, στην πίεση και στις στατικές φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά ο αντίπαλος μας ξεπερνούσε και όταν πλησίαζε την περιοχή μας ήταν ικανός να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Δεν δούλεψε καλά η άμυνα, η επίθεση και οι στατικές φάσεις».

Για το αν έφταιγε η πνευματική ετοιμότητα ή οι δυνάμεις: «Όταν κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί καλά, τότε αυτή την ευθύνη την έχει ο προπονητής, όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλά».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση: «Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά, να αναλύσουμε τις ήττες μας ώστε να μπορούμε να δούμε αν θα έχουμε πιθανότητες».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κάνει πολλές μεταγραφικές προσθήκες και πως θα το διαχειριστεί: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό είναι στην ήττα. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πως θα διαχειριστούμε τις νέες αφίξεις. Οι οπαδοί μας δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button