ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛΧωρίς κατηγορία

«Δεν φιλοτιμηθήκατε να ζητήσετε μια συγνώμη για όλες τις προσβολές…»

Αιχμηρή ανακοίνωση-απάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για όσα δήλωσε ο Σταμάτης Παπασταμάτης της ΑΕΚ.

Παίρνουν πρωταθλήματα και Κύπελλα, ενώ βασιλεύει το καθεστώς της ατιμωρησίας εντός συνόρων. Και παρότι ο Ολυμπιακός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, απείχε από τις εγχώριες διοργανώσεις εκφράζοντας την αντίθεσή του στα κακώς κείμενα του ελληνικού χάντμπολ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ψάχνουν τρόπο να κερδίσουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης αντί να παραμείνει σιωπηλός και να χαίρεται για τους τίτλους της ομάδας του, χαρακτήρισε ως προσβολή την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Για την ατιμωρησία της ομάδας του, ούτε μια λέξη. Κοντή μνήμη σε καίρια θέματα, όπως αυτό. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, δεν άφησαν τίποτα αναπάντητο. Πέρασαν στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή τους, σε αιχμηρό ύφος, αναφέρονται κατά του «ισχυρού άνδρα» της ΑΕΚ με ρεαλιστικά και αδιάσειστα επιχειρήματα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του κ. Παπασταμάτη να χρησιμοποιήσει -σε πρόσφατες δηλώσεις του- το όνομα του Ολυμπιακού, μήπως και προβληθούν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ίδιος.
Κατανοούμε ότι η συμμετοχή και η προσφορά του σε ένα “τμήμα – βαρέλι δίχως πάτο”, του έχει προκαλέσει σύγχυση. Αφενός γιατί μετά από 5 χρόνια ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει έναν τίτλο στο γήπεδο με συνθήκες κανονικότητας, ισονομίας και υψηλού ανταγωνισμού και αφετέρου γιατί ακόμα και τώρα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά τη λέξη προσβολή.

Προσβολή κύριε Παπασταμάτη δεν είναι η απόφαση του Ολυμπιακού να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Προσβολή είναι να μην μπορείτε να χωνέψετε ακόμα ότι ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε -δυστυχώς- μόνο ηθικά για όλα τα γεγονότα τα οποία έχει καταγγείλει δημόσια και για τα οποία ουδέποτε απαντήσατε κάτι ουσιαστικό.

Και παρότι οι κρατικοί φορείς στους οποίους απευθυνθήκαμε καθώς και η ΟΧΕ, έχουν επιβεβαιώσει το δίκαιο των ισχυρισμών και των θέσεών μας, είναι απορίας άξιο πως δεν έχετε τιμωρηθεί από τα αρμόδια Υπουργεία, Δικαιοσύνης, Αθλητισμού, Οικονομικών καθώς και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τα οποία προφανώς σας αφήνουν στο απυρόβλητο.

Αφού λοιπόν δεν φιλοτιμηθήκατε να ζητήσετε μια συγνώμη για όλες τις προσβολές που έχετε προκαλέσει στο άθλημα, με αποκορύφωμα τα γεγονότα στο Κασιμάτης και στη Χαλκίδα, καλά θα κάνετε να μην χρησιμοποιείτε άσκοπα το όνομα του Ολυμπιακού, προκειμένου να δώσετε βαρύτητα στον ούτως ή άλλως ανούσιο λόγο σας, αλλά και στα φίλα προσκείμενα Μέσα σας για να πάρουν δεκαπλάσια κλικ, απ’ όσα θα έπαιρναν αν αναφερόσασταν μόνο στην ΑΕΚ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button