ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δεν έχουμε ξεχάσει τον περσινό αποκλεισμό»

Στον τρόπο με τον οποίο η Άρσεναλ αποχαιρέτησε πέρυσι τον θεσμό του Europa League από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Μικέλ Αρτέτα.

Ακόμη δυσκολεύονται στην Άρσεναλ να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο πέρυσι γνώρισαν τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας παραδέχθηκε ότι δεν έχει ξεχάσει κανείς τι συνέβη την περσινή σεζόν, αναζητώντας αντίδραση από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Άρσεναλ για:

-τα επόμενα παιχνίδια και τη σημασία τους:

«Έχουμε μια κρίσιμη εβδομάδα μπροστά μας με τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το κύριο παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

-το γεγονός ότι ξαναβρίσκει τον Ολυμπιακό στο δρόμο του:

«Προφανώς ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε και να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε πέρυσι. Ο τρόπος που συνέβη στο τέλος και με την χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ ήταν πραγματικά σκληρός για εμάς. Προφανώς δεν το έχουμε ξεχάσει και θέλουμε να αντιδράσουμε φέτος».

-τη βελτίωση σε σχέση με πέρσι:

«Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Κοιτάζοντας πίσω στον τρόπο που παίζαμε πέρυσι και τον τρόπο που παίζουμε τώρα έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας».

-την επανασύνδεση με τον Σωκράτη:

«Είναι ευχάριστο που θα δούμε ξανά τον “Πάπα” είναι τόσο καλός χαρακτήρας που του αγαπήθηκε από όλους στην ομάδα, ανυπομονούμε».

τη κατάσταση του Σμιθ Ρόου:

«Βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του. Θα τον δοκιμάσουμε σήμερα στην προπόνηση για να δούμε αν θα μπορέσει να συνεισφέρει αύριο ή στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σε καλό δρόμο και δουλεύει πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button