ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ικανοποιημένος Καρβαλιάλ

Για το δίκαιο της νίκης του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του μετά το διπλό στο “Βικελίδης”.

Ο Πορτογάλος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος  απο την συνολική εμφάνιση της ομάδας .

 

“Είμαστε δίκαια νικητές, κερδίσαμε με την αξία μας αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, είμαστε πιο ενωμένοι, πιο ομάδα, κάθε φορά είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί κι ο αντίπαλος πάντα δυσκολεύεται να κερδίσει την μπάλα.

Η διαφορά σ’ αυτό το παιχνίδι είναι ότι καταφέραμε να σκοράρουμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία άμορφη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο σ’ αυτό το γήπεδο, που έχουν χάσει κι η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ.

Για το αν στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να διαχειριστεί το 0-2: “Είχαμε καλή ικανότητα στο να κρατήσουμε την μπάλα, ο Φορτούνης, ο Μασούρας, ο Ναβάρο είχαν παίξει 120′ πριν από λίγες ημέρες, ο Σωτήρης επίσης, είχε ένα πρόβλημα στα πλευρά του και δεν μπορεί να παίξει για πολύ ώρα. Στο 2-0 η ομάδα ένιωσε άνετη, προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα, είχε, όμως, κάποια δυσκολία στο να πιέσει ψηλά και προσπάθησε να κρατήσει το 2-0″.

Για τον Ροντινέι: “Νομίζω πως δεν είναι δίκαιο να μιλήσουμε εξατομικευμένα για τον παίκτη αυτό. Όλη η ομάδα σήμερα έπαιξε ενωμένη, δυνατά, με τη ψυχή της. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά, έτσι ώστε ο Ροντινέι να κάνει το παιχνίδι που έκανε. Η νίκη μας δεν οφείλεται σε έναν παίκτη, αλλά σε όλη την ομάδα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button