ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δέκα χρόνια επιτυχιών και καταξίωσης

10 χρόνια Βαγγέλης Μαρινάκης.10 χρόνια καταξίωσης ,10 χρόνια υπερβάσεων,10 χρόνια επιτυχίας,τίτλων και ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ κοινωνικής προσφοράς.

Ο Ολυμπιακός σε περιόδους δύσκολες αποδείχτηκε ότι είχε τον καλύτερο καπετάνιο.

Εναν εξαιρετικό Κάπτεν που παρέλαβε ένα καράβι με πολλά προβλήματα και το οδήγησε με μαεστρία σε λιμάνια επιτυχίας.

Μία ομάδα που ξέφυγε σε όλα τα επίπεδα από τα στενά Ελληνικά σύνορα και έγινε ο απόλυτος πρέσβης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας μόνος του τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα στους ώμους του.

Μία ομάδα την οποία θαυμάζει η Ευρώπη και στην οποία έχουν υποκλιθεί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε μία υπόσχεση όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό.Να τον κάνει ακόμα μεγαλύτερο σαν σύλλογο και αυτάρκη. Το πρώτο σε ένα μεγάλο βαθμό το έχει πετύχει και το μέλλον θα δείξει για το δεύτερο.

Παράλληλα, μετέτρεψε το προβληματικό κομμάτι του Ερασιτέχνη σε ένα τμήμα με επιτυχίες όχι μόνο εντός αλλά και εκτός των τειχών, μετατρέποντας τον σύλλογο σε ένα εκ των  μεγαλύτερων πολυαθλητικών στην Ευρώπη.

Και όλα αυτά δεχόμενος ένα ανελέητο και βρώμικο πόλεμο από την “εξυγίανση” που κάθε λεπτό και κάθε μέρα που περνάει εκτίθεται όλο και περισσότερο.Ο καλός ο Καπετάνιος όμως στη Φουρτούνα φαίνεται. Και για κακή τύχη των εχθρών του ο Μαρινάκης είναι εξαιρετικός Καπετάνιος και για αυτό το μότο “συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” θα είναι ο εφιάλτης των άλλων.

ΥΓ Ξεχωριστή αναφορά οφείλει να γίνει για το τεραστιο κοινωνικό έργο που έχει συντελεστεί. Τι να πρώτοθυμηθεί κανεις.Τη βοήθεια στις μετανάστες;την απίστευτη παρουσία στην Μάνδρα και εν συνεχεία στο Μάτι και το τεράστιο κοινωνικό έργο προς την Εκκλησία και άλλους τομείς;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button