ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Δε θα αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να μας επηρεάσει»

Στην απαιτητική συνέχεια που περιμένει τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις στρέφει την προσοχή του ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να κοιτάξει μπροστά και να μην χαλάσει το μυαλό μετά την ήττα από την Μπρέσια αναφέρθηκε ο Χριστόδουλο Κολόμβος

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής φουνταρισός των «ερυθρόλευκων»:
Μέχρι τώρα είχαν πάει καλά τα πράγματα για εμάς, από πλευράς αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, αλλά σήμερα ήρθε η πρώτη ήττα που και αυτή είναι μέσα στον αθλητισμό. Είναι δεδομένο ότι δεν θα αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να μας επηρεάσει, έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και αφού είμαστε υγιείς από εδώ και πέρα, γιατί αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και ιώσεων το διάστημα που προηγήθηκε, θα επανέλθουμε στις νίκες. Πάντα στόχος μας είναι η νίκη.

Συμμετέχουμε σε ένα απαιτητικό όμιλο, όπου πέντε ομάδες βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και το βλέπουμε από τους αγώνες όπου έχουμε πολλά παιχνίδια αμφίρροπα και αρκετές ισοπαλίες. Τη σημερινή ήττα θα προσπαθήσουμε να την… πάρουμε πίσω στην έδρα μας. Σήμερα ήμασταν κακοί στον παίκτη παραπάνω, ωστόσο παλέψαμε και είχαμε πάθος μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button