ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σισέ και Καμαρά πριν τη «μονομαχία»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Κόπα Άφρικα, διεξάγεται το ματς ανάμεσα στη Σενεγάλη και τη Γουινέα. Μια αναμέτρηση με ερυθρόλευκο ενδιαφέρον. Διότι δύο παίκτες του Θρύλου, ενδεχομένως, να τεθούν αντίπαλοι. Παραμονές του ματς μίλησαν στην ιστοσελίδα «wiwsport». Σισέ και Καμαρά πριν τη «μονομαχία».

Η «μονομαχία» Σισέ και Καμαρά εκτός γηπέδου

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν στην ιστοσελίδα «wiwsport» της Σενεγάλης. Αναφέρθηκαν στο ματς και στην επικείμενη κόντρα τους. Παραχωρώντας κοινή συνέντευξη και αναλύοντας τα δεδομένα ενόψει αυτής της «μονομαχίας». Σας παραθέτουμε, εδώ στο redaroume, ένα μέρος από τη συνέντευξή τους. Σισέ και Καμαρά πριν τη «μονομαχία».

Πώς νιώθεις πού θα βρεις αντίπαλό σου, έναν συμπαίκτη σου;

Παπέ Σισέ: «Ο Αγκιμπού είναι σαν μικρός αδερφός μου και τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι περίεργο, αλλά και πολύ ωραίο που θα συναντηθούμε ως αντίπαλοι. Θα έχουμε να το θυμόμαστε αυτό όταν γυρίσουμε στον Ολυμπιακό, αλλά ελπίζω να είμαι εγώ και η ομάδα μου νικητές».

Αγκιμπού Καμαρά: «Ο Παπέ είναι καλός μου φίλους. Θα βρεθούμε αντίπαλοι και είναι σίγουρο πώς ο καθένας θα θέλει τη νίκη. Θα είναι κάπως περίεργη η κατάσταση γιατί είμαστε συνηθισμένοι να βρισκόμαστε στην ίδια ομάδα. Αλλά είναι σίγουρο πώς και οι δύο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα».

Τί θα συμβούλευες τους επιθετικούς της Γουινέας για να σπάσουν την άμυνα του Σισέ;

Α.Κ.: Αυτό θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Διαφορετικά ο Παπέ θα είναι ακόμα πιο προσεκτικός.

Πώς είναι η συμβίωση στο ξενοδοχείο ανάμεσα στις αποστολές των δύο ομάδων; Αποφεύγετε οι μεν τους δε ή υπάρχει καλό κλίμα παρά την αγωνιστική αντιπαλότητα;

Π.Σ.: «Δεν αποφεύγουμε οι μεν του δε. Είναι μια διοργάνωση και είμαστε χαρούμενοι όταν βλέπουμε τους συμπαίκτες μας. Βεβαίως, προσέχουμε λόγω του Covid 19. Αλλά είναι χαρούμενος πού τον βλέπω εδώ».
Α.Κ.: «Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που γνωρίζονται μεταξύ τους και στις δύο ομάδες. Η “συμβίωση” είναι μια χαρά. Μην ξεχνάμε πώς στην τελική είναι μόνο ποδόσφαιρο, παρόλο που το μεταξύ μας είναι ένα ντέρμπι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button