Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρόνια πολλά Προεδράρα! [Videos]

 

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Διοικητικός Ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος γίνεται 55  ετών. Όλοι εδώ στο Redaroume.gr και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια του εύχεται πολλές επιτυχίες, Κούπες και διακρίσεις.

 

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την τεράστια αθλητική οικογένεια του Ολυμπιακού!

Ο Πρόεδρος του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης γιορτάζει τα γενέθλιά του, αφού γίνεται αισίως 55 ετών και ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως και πάντες εδώ στο Redarοume.gr του ευχόμαστε ολόψυχα να τα χιλιάσει και να συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους και να φουσκώνει με υπερηφάνεια τα εκατομμύρια πιστών οπαδών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επένδυσε από την πρώτη στιγμή και κατάφερε να δημιουργήσει μια αχτύπητη ομάδα, η οποία κάθε χρόνια σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και φέρνει επιτυχίες στην Ευρώπη. Επί εποχής του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν υποκλιθεί μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια προσπάθεια που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος των Πειραιωτών προσπαθεί καθημερινά για το καλό του Ολυμπιακού, τον οποίο λατρεύει και έχει γιγαντώσει ποδοσφαιρικά, με τα κατορθώματά του να μνημονεύονται σε όλη την Ευρώπη. Εκτός από σπουδαίος παράγοντας, ωστόσο, είναι σπουδαίος άνθρωπος. Το απέδειξε με την τεράστια προσφορά αγάπης του προς τους πρόσφυγες, στους οποίους ο Ολυμπιακός μοιράζει καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού, ρούχα, αλλά και αθλητικά είδη.

Επί ημερών του ο Ολυμπιακός ξέχωρα από την οικονομική του ευημερία και σταθερότητα έχει να επιδείξει πολλά αξιοζήλευτα ρεκόρ και κατακτήσεις επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων! Μάλιστα, φέτος ο Θρύλος πανηγύρισε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φτάνει αισίως στις 10 κατακτήσεις!

Κορυφαία του σεζόν αυτή του 2015-16. Έκανε 17 στα 17 η ομάδα σπάζοντας το ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι με τις αλλεπάλληλες νίκες από εκκίνηση σεζόν, με το 17 στα 17 έσπασε το ρεκόρ επί Σόλιντ με 16 σερί νίκες, ενώ όπως προαναφέρθηκε, κατακτήθηκε το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών από τον δεύτερο. Ρεκόρ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Ας θυμηθούμε τις στέψεις πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού επί διοικητικής σκέπης του Βαγγέλη Μαρινάκη.\

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button