ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Χρήστου: «Μεγάλο ρεκόρ που με γεμίζει αυτοπεποίθηση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από το σπουδαίο ρεκόρ που πέτυχε παρουσιάστηκε ο πρωταθλητής κολύμβησης του Ολυμπιακού Απόστολος Χρήστου

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις συνεχίζει ακάθεκτος ο Απόστολος Χρήστου σε όλα τα επίπεδα!
Ο πρωταθλητής της κολύμβησης του Ολυμπιακού ανέδειξε και στο κολυμβητήριο του Αλίμου κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος πτυχές του πλούσιου ταλέντου του και μάλιστα κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τις νίκες αλλά και για το όριο που έπιασε για το Τόκιο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η αλήθεια είναι πως έχω μαζέψει αρκετές νίκες τα τελευταία χρόνια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Για μένα είναι στόχος να κερδίζω, να κολυμπάω γρήγορα. Και χθες, στα 200 έκανα μια καλή κούρσα, αλλά και ο Βαγγέλης (σ.σ. Μακρυγιάννης) κολύμπησε γρήγορα, πέσαμε μαζί στον τερματισμό, νίκησε.
Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει ο συναγωνισμός και το επίπεδο στο ύπτιο και είμαι χαρούμενος που συναγωνίζομαι με τόσο καλούς αθλητές και είναι και μια ευκαιρία για την Ελλάδα να ανέβει επίπεδο και εγχώρια, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις.
Είμαι ευχαριστημένος από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση για του χρόνου που είναι ολυμπιακή χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button