ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χωρίς Σανίκη αλλά με πίστη για πρόκριση

Έτοιμη για την δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στην Μέλσουνγκεν είναι η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.
Ο επαναληπτικός της φάσης των «32» του EHF Cup με αντίπαλο τη Γερμανική ομάδα θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/11, 18:00) και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου ηττήθηκαν με 32-28 για να πανηγυρίσουν την πρόκριση, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Για να συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά και σκορ μεγαλύτερο από του πρώτου αγώνα ή με πέντε γκολ διαφορά και οποιοδήποτε σκορ.
Σημαντικό πλήγμα για τον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή αποτελεί η απουσία του Γρηγόρη Σανίκη o έμπειρος αριστερός ίντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον Αχίλλειο και θα μείνει εκτός 16αδας, ενώ τελικά και ο Καρβάτσκι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει, αφού δεν είναι 100% έτοιμος μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί. Φυσικά εκτός αποστολής μένει και ο Τσίλης, κάτι το οποίο ήταν γνωστό.Αντιθέτως στην 16αδα θα συμπεριληφθεί ο αριστερός εξτρέμ Νίκος Νομικός, αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας Τερλέτσκι.

Η απουσία ιδιαίτερα του Σανίκη περιορίζει σημαντικά τις επιλογές στην περιφέρεια με τον Γιώργο Ζαραβίνα να υπολογίζει στους Μάλλιο, Λέμος, Κανδύλα, Μπογκούνοβιτς, Μούγιτς και τον νεαρό Δεληχρήστο.

Οπότε οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν και πάλι χωρίς αριστερόχειρα ίντερ και θα πρέπει την θέση να καλύψει κάποιος δεξιόχειρας.

Σαφέστατα επίσης είναι ένα ματς στο οποίο ο Μπογκούνοβιτς καλείται να δείξει πράγματα, ειδικά τώρα που υπάρχουν απουσίες, αφού η απόδοση του έως τώρα στην ομάδα, με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Στην αναμέτρηση με την Μέλσουνγκεν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button