ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ceo o Φιλιππουσης- Σφοδρή αντίδραση από Μαρινάκη

Και τα φοβερά και τρομερά πράγματα στην ΕΠΟ συνεχίζονται .Με τον Μπαλτάκο να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την ολιστική μελέτη και τις Fifa-Uefa και μέσω ψηφοφορίας να κάνει επίσημο CEO τον Ιάκωβο Φιλιππούση.

Ο Φιλιππούσης εκτελούσε χρέη προσωρινού CEO και μετά από πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ,Τάκη  Μπαλτάκου, υπήρξε ψηφοφορία, στην οποία αναδείχθηκε νέος Εκτελεστικός Διευθυντής με 14-2((μειοψηφίας Μαρινάκης-Αγραφιωτης).

Το φοβερό στην υπόθεση είναι πως φτάσαμε σε αυτή την απόφαση με την γνωμοδότηση της πρόεδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης Διονυσίας Μπιτζούνης που με πια μακροσκελή ομιλία,ανέφερε ότι δεν προβλέπεται διεθνής διαγωνισμός για την πρόσληψη εκτελεστικού διευθυντή στην ΕΠΟ, αν και οι ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ το ξεκαθαρίζουν ότι έτσι πρέπει να γίνει με την επιστολή τους, στις 22/2/22.

Μάλιστα ένα από τα επιχειρήματα της ήταν πως αν γίνει διεθνής διαγωνισμός και ο εκτελεστικός διευθυντής είναι ξένος δεν θα μπορεί να συνεννοηθεί με κανέναν στην ΕΠΟ.
Με τον Πρόεδρο της Σούπερ λιγκ και του Ολυμπιακού ,Βαγγέλη Μαρινάκη να αναφέρει .
«Απαξιώ να συνεχίσω την κουβέντα με αυτές τις γελοιότητες. Φέρατε και την κα Μπιτζούνη και την εκθέσατε να λέει αυτά τα πράγματα! Το ποδόσφαιρο είναι διεθνές σπορ και είναι ντροπή για όλους σας να ακούγονται όλα αυτά. Έχετε κάνει την ΕΠΟ Αεκάκι!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button