ΒΟΛΕΪ

Καστελάνι: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πρόκληση»

Μέγας Θρύλος την Τετάρτη τα βράδυ στο Ροσελάρε. Μάλιστα, συνδύασε αυτή την σπουδαία εμφάνιση με ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Διότι το επιβλητικό 3-0 σετ ήταν το επιστέγασμα της δουλειάς που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι». Εξάλλου, ο κόουτς του Ολυμπιακού ήταν άκρως ικανοποιημένος με την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας. Καστελάνι: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πρόκληση».

Οι δηλώσεις του Ντανιέλ Καστελάνι

Μετά το ματς στο Ροσελάρε ο Αργεντινός προπονητής τόνισε: «Για εμάς, αυτό το ματς ήταν σαν τελικός. Γιατί έπρεπε να το κερδίσουμε. Και αυτό κάναμε. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σε αυτή την πρόκληση. Καθώς έπαιξε σε αυτό το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο, βγάζοντας πολύ καλό χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν μαχητικοί. Δείξαμε βελτίωση και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Διότι παίξαμε πολύ καλά. Επιπλέον, ξεπεράσαμε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε».

Ακολούθως ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: «Είχαμε καλή υποδοχή, καλό σερβίς, τεχνικό και όχι μόνο με δύναμη. Επίσης, είχαμε συνεχώς τον έλεγχο του ματς. Ωστόσο δεν δώσαμε το δικαίωμα στη Ροζελάρε να επιστρέψει, να αντιδράσει. Συνεπώς, είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Όμως θα βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button