Beach sitting volley στο Σύνταγμα

Τις προηγούμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Beach volley ήταν στην Πλατεία Συντάγματος. Διότι έγινε το Athens Finals. Δηλαδή το 30ό Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αλλά εκτός από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, υπήρξαν κι άλλες αθλητικές δράσεις με τεράστιο ενδιαφέρον. Beach sitting volley στο Σύνταγμα.
Αγώνας επίδειξης beach sitting volley
Για πρώτη φορά στην ιστορία του πανελληνίου σιρκουί, έγινε αγώνας επίδειξης Beach sitting volley. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία της οργανωτικής επιτροπής του Athens Finals με την Ελληνική Παρά-Ολυμπιακή Επιτροπή. Για την ακρίβεια, πριν την έναρξη των ημιτελικών του Σαββάτου. Έτσι, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά ένα πραγματικά διαφορετικό θέαμα. Ωστόσο, το αυθόρμητο και ζεστό χειροκρότημα για όσους συμμετείχαν, ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειές τους στην άμμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα επίδειξης συμμετείχαν οι πρώην διεθνείς αθλητές Πόλα Κίτσου και Θανάσης Πανούσος. Επίσης, την Παρά-Ολυμπιακή επιτροπή εκπροσώπησαν οι υπεύθυνες του πρότζεκτ Ζωή Γονιού και Ζωή Κοσμόγλου. Όπως και οι Στράτος Βαρδής, Αράμ Χελβατζιάν και Θέμης Γιαννακαράς. Beach sitting volley στο Σύνταγμα.
View this post on Instagram