ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κουμεντάκη

Οι ανακοινώσεις από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας, στο βόλεϊ, έχουν και συνέχεια. Διότι σήμερα ήταν η σειρά του διεθνή ακραίου. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επέκτειναν τη συνεργασία μαζί του. Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κουμεντάκη.

Παρέμεινε ο Κουμεντάκης

Ο «Ράφα» την περασμένη σεζόν ήταν από τους κομβικούς παίκτες του Ολυμπιακού. Ειδικότερα είχε εξαιρετική παρουσία. Επιπλέον ήταν καθοριστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι ήταν απολύτως λογικό να συνεχίσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με την ενημέρωση από την πλευρά του Θρύλου να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου». Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κουμεντάκη.

Η δήλωση του Κουμεντάκη

Ο διεθνής Έλληνας ακραίος μίλησε μετά την ανακοίνωση της παραμονής του. Πιο συγκεκριμένα, ανάφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Ολυμπιακού, αλλά και τον πρόεδρο και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιπλέον, θα συνεχίσω να δίνω το 100% για το σύλλογο. Εύχομαι υγεία, μακριά από τραυματισμούς όλοι οι αθλητές και οι συμπαίκτες μου σε όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν. Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button