ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αυτοί στην αρχή ούτε ούτε ήθελαν για να γίνει η αγωνιστική”

matsios

Η κατάσταση που επικρατεί πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο αρχίζει να θυμίζει στον μέγιστο βαθμό τα θρυλικά λεγόμενα του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού, Θωμά Μάτσιου με αφορμή την διεξαγωγή ή μη ενός αγώνα. Τα δρώμενα συνοψίζονται ως εξής:

«Αυτοί ξέρεις, στην αρχή, ούτε, όυτε όχι, είπαν ότι, ακούς, εμείς δεν θέλαμε για να γίνει το πρωτάθλημα και μετά όμως είπαν ότι θα οριστεί ο διαιτητής και μετά είπαμε και εμείς εντάξει θέλουμε για να γίνει το παιχνίδι αυτό, αλλά μετά αυτοί είπανε ότι όχι δεν ορίζεται διαιτητής στην ΚΕΔ και θα μετά από όλα αυτά δεν δεχθήκαμε και είπαμε να το κάνουν όταν τους ορίσει η ΚΕΔ. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο».

Η παραπάνω φράση, απλουστευμένη μπορεί να ειπωθεί μέσα σε τρεις λέξεις. “Τρία πουλάκια κάθονται”! Επίσης επιβεβαιώνει αυτό που λέμε «δεν ξέρουμε τι μας γίνεται». Το πρωτάθλημα διακόπηκε πριν λίγες ημέρες για μία εβδομάδα με αφορμή τον εμπρησμό της κατοικίας του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα, χθες, το μεσημέρι της Τετάρτης αποφασίστηκε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, αλλά ξαφνικά το βράδυ της ίδιας ημέρας δεν κατέστη δυνατή η συγκρότηση των νέων μελών της ΚΕΔ και για αυτό το λόγο οι ομάδες θα ενημερωθούν και επίσημα πως δεν θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο. Μέσα σε όλο αυτό το “αλαλούμ” ήρθε να προστεθεί και η τρομοκρατική ενέργεια στην εταιρεία συμφερόντων του Κωστάκη Κουτσοκούμνη!

Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι ακόμη μία απόδειξη της φθίνουσας πορείας που έχει πάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και της πλήρους απαξίωσης που τυγχάνει από συγκεκριμένα πρόσωπα και συλλόγους. Από την μία υπάρχει η πλειονότητα των ομάδων με πρώτο από όλους τον Ολυμπιακό που επιθυμούν την συνέχιση της διοργάνωσης, ενώ από την άλλη κάποιες άλλες επιζητούν την “εξομάλυνση” και την “κάθαρση” με κάθε κόστος, αγωνιστικό και οικονομικό.

Κι όλα αυτά, υπενθυμίζουμε για μία υπόθεση στην οποία θα έπρεπε, ως όφειλε το κράτος, να είχε παρέμβει, αναλαμβάνοντας να εντοπίσει και να φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους πρωτεργάτες της ενέργειας αυτής και όχι να διακόψει το πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button