ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά ισχύουν για τα μεταγραφικά

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την συνέντευξη που παραχωρήθηκε στους εκπροσώπους Τύπου με αφορμή την παρουσίαση του νέου προπονητή Μπέσνικ Χάσι και του αθλητικού διευθυντή Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος, οι ειδήσης που αφορούν τα μεταγραφικά σενάρια είχαν την… τιμητική τους.

Συγκεκριμένα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις του Στίβεν Ντεφούρ και του Γκονζάλο Ροντρίγκεζ είναι υπαρκτό. Σε ότι αφορά τον πρώτο, δεν διευκρινήστηκε αν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση ή κάποια διερευνητική επαφή, γεγονός που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Σε ότι αφορά τον 33χρονο Αργεντινό αμυντικό, αποκαλύφθηκε πως δεν έχει απαντήσει αρνητικά στην πολύ καλή πρόταση του Ολυμπιακού και αναμένονται σύντομα οι εξελίξεις.

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Φελίπε Μόρα και Βλάντιμιρ Βάις, οι παίκτες όντως έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά το ενδιαφέρον δεν είναι τόσο “ζεστό” σε σχέση με τις δύο πρώτες περιπτώσεις. Ο Βλάντιμιρ Βάις έχει ένα συμβόλαιο αρκετά υψηλό ενώ με την έλευση του Ουσίγιος και φυσικά του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, θα υπάρξουν κάποιες αναδιαρθρώσεις στην μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Τέλος, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε τους Λαβέτσι και Ματιέ στον Ολυμπιακό, αφού οι οικονομικές απαιτήσεις τους και τα συμβόλαια τα οποία παίρνουν είναι παντελώς εκτός ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας!

Σε ότι αφορά τους δανεικούς, όλοι έχουν περάσει από το μόνιτορ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και όπως είπε και ο προπονητής στην παρουσίασή του, όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους για να αποδείξουν ότι αξίζουν να έχουν θέση στον Ολυμπιακό.

 

Αλήθεια επίσης είναι πως ο Χάσι επιθυμεί να έχει στην διάθεσή του για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες. Όχι τους Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο, Νικολάου αλλά τέσσερις που αναδείχθηκαν φέτος με την Κ-20 όπως για παράδειγμα ο Βρουσάι.

Τέλος, αύριο θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των φιλικών αγώνων που θα δώσιε η ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button