ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αύριο η επιστροφή του Παγένκ

Μετά και την ολοκλήρωση των φιλικών στην προετοιμασία, από αύριο ο Ολυμπιακός μπαίνει σε αγωνιστικό κλίμα. Μιας και την άλλη εβδομάδα υπάρχει ο προκριματικός όμιλος του CEV Champions League. Ειδικότερα ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ωστόσο το ευχάριστο είναι πώς τα προβλήματα έχουν περιοριστεί αρκετά. Αύριο η επιστροφή του Παγένκ.

Γυρίζει ο Παγένκ

Επομένως, γυρίζει στην Ελλάδα και ο τελευταίος από τους διεθνείς του Θρύλου. Καθώς σήμερα τελειώνουν οι μίνι διακοπές που είχε ο Αλέν Παγένκ. Διότι ο Σλοβένος κεντρικός είχε ως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Καθώς συμμετείχε στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά. Για την ακρίβεια στον όμιλο που έγινε στο Τόκιο. Αν και τελικά δεν πήρε την πρόκριση μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα έχει μια ακόμη ευκαιρία μέσω του ranking. Αλλά η εθνική Σλοβενίας για τώρα δεν είναι στο μυαλό του Παγένκ. Καθώς από την Τρίτη θα αφοσιωθεί ξανά στον Ολυμπιακό.

Απαρτία με τις επιστροφές

Διότι αύριο γυρίζει στην Ελλάδα. Ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και να ξεκινήσει προπονήσεις. Εξάλλου, την επόμενη εβδομάδα είναι ο πρώτος προκριματικός όμιλος του CEV Champions League, στο Βελιγράδι, κόντρα σε Παρτιζάν και Ράντνικ. Επίσης, ο Στερν είναι εδώ και ημέρες στην Ελλάδα και ανεβάζει καθημερινά… στροφές, ενώ και ο Τζούριτς είναι καλύτερα και τις επόμενες ημέρες θα μπει στις προπονήσεις. Άρα ο Αντώνης Βουρδέρης θα δουλέψει με απαρτία, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το τουρνουά στο Βελιγράδι. Αύριο η επιστροφή του Παγένκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button