ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αβραμίδου: «Δείχνει τη δυνατότητα που έχει ο Ολυμπιακός ως σύλλογος» (videos)

Στην αξία κατάκτησης του παρθενικού Σούπερ Καπ από την ομάδα πόλο γυναικών, αλλά και στoν εκατοστό πρώτο  τίτλο την τελευταία δεκαετία αναφέρθηκε η αρχηγός του Ολυμπιακού.

Στο μεγαλείο του Ολυμπιακού ως συλλόγου, αλλά και στη δυναμική που εκπέμπει εστίασε η Άλκηστις Αβραμίδου. Η αρχηγός της ομάδας πόλο γυναικών των «ερυθρόλευκων» λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, που σηματοδότησε αυτομάτως την 101η κατάκτηση τίτλου στο πέρασμα της τελετυαίας δεκαετίας, έδωσε το στίγμα της:

«Ήταν ένας θεσμός που γίνεται για πρώτη φορά φέτος στο γυναικείο πόλο. Φυσικά και δεν είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση είμαστε σε φάση προετοιμασίας. Θέλαμε να το διασκεδάσουμε, να το απολαύσουμε και να κατακτήσουμε μια ακόμα κούπα.

Είναι ό,τι καλύτερό για το σύλλογό μας το γεγονός ότι πανηγύρισε την κατάκτηση δύο Σούπερ Καπ μέσα σε διάστημα δύο ωρών και αυτό δείχνει τη δυνατότητα που έχει ως σύλλογος, Στόχος μας είναι άλλα τρία Κύπελλα, δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα θέλαμε να τους εκπληρώσουμε.

Νομίζω ότι οι αριθμοί τα λένε όλα. Αν όχι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος σίγουρα στους πιο πετυχημένους. Ένας σύλλογος που έχει όλα τα αθλήματα και σε όλα πρωταγωνιστεί. Αυτό δείχνει τη δυναμική που έχει ο σύλλογος».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button