ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ασταμάτητος κατήφορος»

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει ο ΠΑΟΚ. Μία ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα. Τρίτη στη σειρά. Αυτή τη φορά στη Νίκαια από τον Ιωνικό. Με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τα «χώνει» στη διοίκηση για την τραγική εικόνα. «Ασταμάτητος κατήφορος»

Η ανακοίνωση της Θύρας 4

Η ομάδα τους βαδίζει από ήττα σε ήττα. Έχασαν και στη Νίκαια από τον Ιωνικό, γλιτώνοντας το διασυρμό. Διότι στο 3-1 θα μπορούσε το σκορ να είχε μεγαλώσει ακόμα παραπάνω. Με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σχολιάζουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν: «Ο ΠΑΟΚ σήμερα μας προκαλεί θλίψη». Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4 αναφέρει: «ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ σήμερα, και λυπόμαστε πολύ που το θα το πούμε, μας προκαλεί θλίψη. Η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας είναι δυσανάλογα της τεράστιας δυναμικής του συλλόγου, και η κατρακύλα φαίνεται να μην έχει σταματημό σε όλα τα επίπεδα. Είναι θλιβερό, αλλά γυρίζουμε σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου, που κάθε χωριό και κάθε ομάδα γειτονιάς ζούσε το όνειρο απέναντί μας.

Δυστυχώς η κατάσταση δεν αλλάζει με δύο καλές μεταγραφές το χειμώνα. Η ομάδα εδώ και 2+ χρόνια βαδίζει στη μετριότητα. Χωρίς τεχνικό διευθυντή, χωρίς ξεκάθαρο μπάτζετ, χωρίς πλάνο. Κόντρα στο κλίμα που περνούν τα διάφορα παπαγαλάκια στηρίζουμε τους υπάρχοντες παίκτες (γιατί αυτούς έχουμε) και τον προπονητή μας (γιατί έχει αποδείξει την αξία του και του έχουμε εμπιστοσύνη). Η εύκολη λύση θα ήταν να πέσουμε πάνω τους, αλλά η αιτία του κακού δεν προέρχεται από εκεί. Πρέπει όμως και αυτοί να καταλάβουν ότι και η υπομονή έχει τα όρια της».

«Να συνεχίσουν το… έργο τους»

«Παραθέτουμε προς υπενθύμιση πάντων, κάποιες σκέψεις μας το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο οργανισμός ΠΑΟΚ πανηγύριζε την αγχωτική πρόκριση επί κάποιας μπυραρίας του συμπαθέστατου Δουβλίνου. Για την ιστορία, εκείνες τις ημέρες σε συνάντηση του με τους συνδέσμους, ο Υπεύθυνος κάτι Αορίστου Κυριάκος Κυριάκου έβαζε στοίχημα και υπέγραφε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους καλούμε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, να μην ξεχάσουν τη Δευτεριάτικη ενημέρωση για το νέο γήπεδο που θα βοηθήσει το στόχο της αυτάρκειας (Μπατατούδικη φρασεολογία) και την ανακοίνωση της μετακόμισης της ομάδας στο Στάδιο των Σερρών. Όλα πάνε καλά».

Η ανακοίνωση δίνει το στίγμα… «Ασταμάτητος κατήφορος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button