ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βαρυχειμωνιά» για την ομάδα του Λουτσέσκου

Σιγά-σιγά στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ. Μια ζωή τριτοτέταρτος ήταν. Είχαμε και μερικές εξαιρέσεις ελέω εξυγίανσης, αλλά αυτές ανήκουν στο παρελθόν. «Βαρυχειμωνιά» για την ομάδα του Λουτσέσκου.

«Χειμώνιασε» πολύ

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέστρεψε για να… οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στον τίτλο. Μετά από 12 αγωνιστικές η ομάδα του βρίσκεται στο -13 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. Κάτι φυσιολογικό. Η κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποκαταστάθηκε. Για εκεί είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μην ξεχνάμε πώς το 2019 ισοφάρισε σε τίτλους πρωταθλητή τον συμπολίτη του Άρη.

Τρία πρωταθλήματα ο ένας Σαλονικιός, τρία και ο άλλος. Τουλάχιστον μπορούν να κοκορεύονται πώς δεν υπολείπονται μέσα στην πόλη τους. Κάτι είναι κι αυτό. Αλλά παραέξω όλα έγιναν όπως παλιά, έγιναν όπως πρέπει να είναι. Βρίσκονται εκεί που είναι η θέση του, εκεί που πρέπει να είναι. Δεν είναι για παραπάνω. Χωρίς την εξυγίανση, εξάλλου, δεν είναι για κάτι άλλο. Τέλειωσαν οι εποχές της απίστευτης αβάντας από παντού. Της εποχής του Μετρό της Θεσσαλονίκης και του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ!

Σε κρίση η ομάδα του Λουτσέσκου

Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τους Θεσσαλονικείς. Πρώτα Ατρόμητος, μετά Άρης στην Τούμπα και το απόγευμα της Κυριακής, στάση… Νίκαια! Κατέβηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και «ζαλίστηκαν» απότομα. Όπως παλιά που έφταναν στην Αθήνα και… λιποθυμούσαν. Τρία γκολ του έβαλε ο Ιωνικός και τους έστειλε στο -13. Τρία και λίγα ήταν, γιατί και δοκάρια είχαν οι Νικαιώτες και τεράστιες ευκαιρίες έχασαν για παραπάνω γκολ. «Πολικό ψύχος» στην Τούμπα κι ακόμα δεν έχει φτάσει η «καρδιά» του χειμώνα.

Έχει και συνέχεια. Το δικό τους «μαρτύριο» έχει ακόμα δρόμο. Θα τιμωρηθούν για την αυθάδειά τους, όλα αυτά τα χρόνια. Σύγκριναν την ομάδα τους με το ΘΡΥΛΟ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλλον μπερδεύτηκαν και ξέχασαν το μέγεθός τους. Ως εκεί είναι, όχι για κάτι παραπάνω. Όταν το συνειδητοποιήσουν και το καταλάβουν, θα αρχίσουν να συνηθίζουν και πάλι την επιστροφή στην κανονικότητα. Τώρα προέχει, πάντως, να βγουν από την κρίση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button