ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ασταμάτητες και πρωταθλήτριες οι «ερυθρόλευκες»

Η ημέρα ξεκίνησε με άλλη μια κούπα για τον Ολυμπιακό. Διότι η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γυναικών του Θρύλου επικράτησε 4-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού. Έτσι πήρε άλλον έναν τίτλο, τον 28ο του πρωταθλητή στην ιστορία της. Ασταμάτητες και πρωταθλήτριες οι «ερυθρόλευκες».

Πρωταθλήτριες οι «ερυθρόλευκες»

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μόνο στα λόγια ήταν… ντέρμπι! Διότι οι κοπέλες του Θρύλου δεν νίκησαν απλά. Ήταν ασταμάτητες και επικράτησαν με 4-0. Τα κορίτσια του Γιώργου Χριστοφοράκη δεν άφησαν κανένα, απολύτως, περιθώριο στις αντιπάλους του. Διότι από την αρχή του ματς είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Εξάλλου, στα περισσότερα ματς επικράτησαν με άνεση. Οι τρεις από τις τέσσερις νίκες του ήρθαν με 3-0. Μόνο ένα ματς, το τελευταίο, ήταν λίγο αμφίρροπο. Μιας και οι «πράσινες» πήραν μείωσαν σε 2-1, πριν το τελειώσουν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας. Έτσι η Πεσότσκα έκανε το 3-1 και με 4-0 έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη τίτλου του Θρύλου. Ασταμάτητες και πρωταθλήτριες οι «ερυθρόλευκες».

Ασταμάτητες!

Αυτό ήταν το 28ο πρωτάθλημα για την ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γυναικών του Ολυμπιακού! Η οποία συνέχισε την κυριαρχία της, καθώς είναι η πολυνίκης ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης. Κατά συνέπεια άλλος ένας τίτλος ήρθε να προστεθεί στην ένδοξη ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» έχουν άλλα δύο ματς σήμερα, τα οποία έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Με τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης (15:00) και τον ΑΣ Πέρα (18:00) για να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος.

Η εξέλιξη του αγώνα

ΠαναθηναϊκόςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

  • Τόλιου – Πότα 0-3 (4-11, 5-11, 3-11)
  • Παρίδη – Πεσότσκα 0-3 (6-11, 1-11, 5-11)
  • Πέργκελ – Μπέργκαντ 0-3 (9-11, 8-11, 10-12)
  • Τόλιου – Πεσότσκα 1-3 (6-11, 2-11, 11-9, 9-11)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button