ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ασημένιο μετάλλιο για τον Καραλή [vid]

Μεγάλη ημέρα για τον ελληνικό στίβο. Μετά τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, ένα ακόμα μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού στο άλμα επί κοντώ ανέβηκε στο βάθρο. Με άλμα στα 5,80μ. πήρε το ασημένιο μετάλλιο, στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του. Μπράβο Μανόλο! Ασημένιο μετάλλιο για τον Καραλή.

«Ασημένιος» ο Εμμανουήλ Καραλής

Ο «ερυθρόλευκος» πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ έκανε έναν πολύ ωραίο αγώνα. Μιας και έδειξε από το ξεκίνημα πώς είχε βάλει ψηλά τον πήχη. Αλλά είχε και άγχος. Έτσι, μετά το 5,40μ., είχε ένα άκυρο στο 5,60μ. Περισσότερο από την ανυπομονησία του. Διότι από τη στιγμή που το πέρασε με τη δεύτερη, έδειξε πώς ήθελε πολύ το μετάλλιο. Στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τόσο το 5,70μ. όσο και το 5,80μ. Εξάλλου, το πιο σημαντικό ήταν η άνεση που είχε στα άλματά του. Καθώς πέρασε τα παραπάνω ύψη χωρίς… πίεση!

Ο Καραλής έκανε εξαιρετικό αγώνα

Όταν, όμως, έφτασε στο 5,85μ. εκεί είχε καλή κίνηση στην άνοδο, αλλά δεν έβαλε καλά το σώμα του στην πρώτη. Το αποτέλεσμα ήταν να ρίξει τον πήχη και να χάσει την ευκαιρία για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Διότι πρόσφατα έκανε κορυφαία επίδοση με 5,85μ. Ωστόσο ήταν το καλύτερο φινάλε τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης. Ασημένιο μετάλλιο για τον Καραλή.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button