ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ας πέσει η Ξάνθη!

Αυτό είπαν από τον ΠΑΟΚ στην εκδίκαση στο CAS. Η ΕΠΟ προσπάθησε να απορριφθεί η έφεση του Ολυμπιακού!

Τελικά σε αυτή τη χώρα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα! Ειδικά από την «εξυγίανση»! Τη Δευτέρα διεξήχθη η εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης στο CAS. Μια διαδικασία που κράτησε πολλές ώρες. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός παρέστη και ζήτησε να επιβληθεί βαρύτερη ποινή. Αυτό δηλαδή που ίσχυε πριν αλλάξει ο σχετικός νόμος στην Ελλάδα με την παρέμβαση της Κυβέρνησης. Δηλαδή να μην ισχύσει το -7 για τις δύο ομάδες, αλλά η ποινή του υποβιβασμού όπως προβλέπονταν πριν επέμβει η Κυβέρνηση.

Λογικό ο Ολυμπιακός, που αποκάλυψε αυτή την ιστορία, να συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και να εμμένει στις θέσεις του. Αυτό που είχε μεγάλο ενδιαφέρον ήταν η στάση της Ομοσπονδίας.

Η οποία στην εκδίκαση ήταν… απέναντι στον ΠΑΟΚ. Διότι η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε αποφανθεί επίσης πώς υπάρχει πολυιδιοκτησία και δεν δέχθηκε την έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης ποινής αφαίρεσης 7 βαθμών. Έλα, όμως, που σήμερα στο CAS το σκηνικό ήταν λίγο διαφορετικό. Η πλευρά της Ομοσπονδίας έκανε ό,τι μπορούσε για να απορριφθεί η έφεση του Ολυμπιακού. Δηλαδή είχε στάση που δεν έδειχνε σε καμμιά περίπτωση πώς είναι εκεί για να στηρίξει την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της! Σε σημείο που απόρησαν ακόμα και οι δικαστές.

Όσον αφορά στην εκδίκαση. Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είπε κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες εκδικάσεις, στην Ελλάδα. Το ωραίο, όμως, το είχαν φυλάξει για το CAS! Υποστήριξαν πώς η πολυιδιοκτησία δεν τιμωρείται από την ΕΠΟ, η οποία την κατάργησε γιατί δεν ήθελε να την τιμωρεί! Η διοίκηση Γραμμένου…

Έχει και ακόμα καλύτερο… Εκτός από το γεγονός ότι η πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης επέμεινε πώς δεν υπάρχει κανένα θέμα, τόνισαν πώς εάν είναι να τιμωρηθεί κάποιος, να πέσει η Ξάνθη! Ναι καλά διαβάσετε, ας πέσει η Ξάνθη!

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα σε δύο εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button