ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Άρχισε η προπαγάνδα της ΑΕΚ!

Κοίτα να δεις… Ακόμα δεν άρχισαν η σεζόν και η ερασιτεχνική ΑΕΚ βγάζει διαρροές για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα έχουν τόσο θράσος που κάνουν λόγο για «προπαγάνδα» του Θρύλου! Όμως, κανείς δεν τους πιστεύει! Μιας και οι φίλαθλοι καταλαβαίνουν! Καθώς από το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα της Πυλαίας εξέφρασε δημόσια τα παράπονά της για τη διαιτησία. Όμως, από την πλευρά της Ένωσης αυτό, εσκεμμένα, το ξέχασαν ή το παρέλειψαν. Διότι με άλλο τρόπο δεν θα δημιουργούσαν κλίμα. Άρχισε η προπαγάνδα της ΑΕΚ!

Αυτή είναι η «κιτρινόμαυρη» προπαγάνδα!

Εδώ οι άνθρωποι απέδειξαν πώς είναι μετρ του είδος. Μιας και μετά από μια εβδομάδα τόνισαν πώς ο Ολυμπιακός πέτυχε εκπρόθεσμο γκολ στο ημίχρονο του Super Cup. Καθώς τόσο καιρό χρειάστηκαν για να ανακαλύψουν τί έφταιξε για τη «φάπα» στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν από το Θρύλο! Όμως δεν έχουν… ιερό και όσιο. Για την ακρίβεια, η γραφικότητά τους ξεπέρασε εκείνη της Σαντορίνης. Λοιπόν, έχουν παράπονα (!!!) από τη διαιτησία του ματς με την Πυλαία. Βέβαια τα θυμήθηκαν την Κυριακή το βράδυ.

Αλλά νωρίτερα, δηλαδή το μεσημέρι που εξέδωσε ανακοίνωση η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν είχαν! Όπως φαίνεται ξύπνησαν λίγο αργά. Εξάλλου Κυριακή ήταν, ίσως να τους έπιασαν στον… ύπνο! Επειδή η διαρροή τους λησμόνησε εσκεμμένα το γεγονός ότι η ομάδα της Πυλαίας είχε παράπονα και μετά το ματς, αλλά και το μεσημέρι της Κυριακής. Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της, ζήτησε από την ΟΧΕ να επιληφθεί ώστε να μην επαναληφθούν αντίστοιχα διαιτητικά λάθη στα επόμενα ματς της.

Έχουν μεγάλη πλάκα στην ΑΕΚ!

Ωστόσο το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για «περίεργες και μυστήριες διεργασίες» αναφορικά με το ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Διότι θέλουν να γίνει το ματς, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Ωστόσο, οι ημερομηνίες για τις αγωνιστικές είχαν βγει πριν την κλήρωση της Handball Premier και ήταν γνωστές. Έτσι, η τρίτη αγωνιστική είναι στο πρόγραμμα στις 4 Οκτωβρίου.

Άρα η ΑΕΚ τις είχε αποδειχθεί, πριν προκύψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Όμως τώρα λένε για «αποκλειστικό δικαίωμα» της Ένωσης να οριστεί το ματς στις 7/10. Όπως και ότι «προσπαθούν να αφαιρέσουν το αποκλειστικό δικαίωμα της ΑΕΚ για τον ορισμό της αναμέτρησης». Καθώς θα πρέπει να συναινέσει και ο Θρύλος. Βέβαια, η ειδική προκήρυξη σημειώνει πώς Τετάρτη μπορούν να γίνουν ματς «μόνο για αγωνιστικές εκ του αρχικού προγράμματος ορισμένες». Δηλαδή ότι ισχύει για την 3η αγωνιστική που, βάσει πλάνου, είναι στις 4/10. Άρχισε η προπαγάνδα της ΑΕΚ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button