Χωρίς κατηγορία

Αποθέωσε τον κόσμο ο Βρμπα

Ο τεχνικός της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση αναφέρθηκε στην πορεία του παιχνιδιού, υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά και στην τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το ματς: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι πολύ απλό. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και άξιζε την πρόκριση και την πήρε.

Το τι σημαίνει ο αποκλεισμός: Δεν είμαι ιδιοκτήτης της ομάδας. Μην με ρωτάτε εμένα για αυτό. Παίζουμε με την Αντβέρπ και θα προσπαθήσουμε εκεί να περάσουμε.

Την εικόνα της ομάδας του: Φοβόμασταν αρκετά. Είχαμε μεγάλη πίεση. Υπήρχε και το δοκάρι. Στο 2ο μέρος ήταν σαν επανάληψη των 20 πρώτων λεπτών. Το κακό ήταν πως δεχθήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις και κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Ο Ολυμπιακός είχε το κίνητρο. Έπαιξε σκληρά και τα κατάφερε.

Την φάση με τον Χροσόφσκι: Εάν είχαμε βάλει πρώτοι γκολ θα είχαμε πιο καλή ψυχολογία. Όμως θα ξαναπώ κέρδισε ο καλύτερος.

Την άμυνα αλλά και το ότι στην επίθεση δεν έγιναν πολλές φάσεις: Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός δεν είχε τα σουτ.

Το επίπεδο του ρόστερ που είχε αναφέρει και το σημερινό αποτέλεσμα: Δεν νομίζω ότι έχω άλλη άποψη όχι.

Την συνέχεια: Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Να δούμε το πρωτάθλημα και το Europa.

Την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: Εξεπλάγην θετικά με την ατμόσφαιρα. Ήταν τρομερή και θα ήθελα να την έχουμε στην Τσεχία. Στον Ολυμπιακό εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Το ίδιο και ο κόσμος του. Δεν ξέρω εάν μας επηρέασε τόσο πολύ. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Μου φάνηκε ότι στηρίζαν πολύ καλά την ομάδα τους.

Το φιλικό με την Φόρεστ με τις στημένες φάσεις που έβαλε γκολ ο Ολυμπιακός και το ότι μάλλον θα το είχε επισημάνει: Όλα έχουν την αξία τους. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και εμείς τρομερά κακοί σε όλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button