ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόλυτος και ξεκάθαρος ο Κώστας Καραπαπάς στη τηλεδιάσκεψη της Λιγκας

Aπόλυτα ξεκάθαρη  ήταν η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά στην τηλεδιάσκεψη που έγινε στη Λίγκα αναφορικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αναλυτικά η θέση του:

«Εγώ λέω στον Μπέο και στον κάθε Μπέο, ότι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ βρίσκουν πιο εύκολα συμβόλαια λόγω εμπορικότητας.
Και μην ανησυχείτε για το πρωτάθλημα. Θα βρεθούν άλλες δέκα ομάδες, με κόσμο και ανεξάρτητες, με φιλάθλους και υπαρκτούς ιδιοκτήτες.

Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που είναι ο Βόλος του Μπέου!
Mιλάμε για κεντρική διαχείριση όταν πρώτα δεν έχουμε λύσει το θέμα με τα γήπεδα και παίζουμε σε χωράφια και όταν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο ομάδες χωρίς φιλάθλους και ιστορία και με σκιές στην ιδιοκτησία. Και ομάδες δορυφόροι.
Είναι δυνατόν να έχουμε ομάδες χωρίς γήπεδο, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς φιλάθλους, χωρίς όνομα στις μετοχές τους; Έτσι θα μιλήσουμε για κεντρική διαχείριση; Έτσι θα πάμε σοβαρά στην επόμενη μέρα για το ποδόσφαιρο;

Δηλαδή με ομάδες δορυφόρους και με κάποιους υποτακτικούς που βγάζουν ανακοινώσεις για να ικανοποιήσουν αυτούς που τους χρηματοδοτούν;

Ακόμα όμως και σε αυτό το θέμα πάμε ανάποδα. Αντί να γίνει μια σοβαρή τεχνοκρατική προσέγγιση και να πούμε ότι θα δουλέψουμε κάποια σενάρια, θα δούμε τους παρόχους και θα συζητήσουμε εμείς λέμε γενικά και αόριστα αν δεχόμαστε κάτι που δεν ξέρουμε τι είναι; Ποιά κεντρική διαχείριση να δεχτούμε; Απο ποιόν πάροχο; Με ποιά ποσά; Για ποιά διάρκεια; Φιλολογική κουβέντα θα κάνουμε;
Εν πάση περιπτώσει εμείς θέλουμε ένα μόνο πράγμα. Να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα απο όλα να ξεμπερδεύουμε με τα εξαπτερυγα και τους υποτακτικούς. Ο Ολυμπιακός στο παρελθόν έχασε εκατομμύρια απο το δικό του συμβόλαιο για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και να έχουν όλοι τηλεοπτική στέγη, αλλά με αερολογίες δεν πάμε μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button