Aποκαλυπτήρια και γιορτή για τους Κυπελλούχους Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Conference League δίνει απόψε το πρώτο του φιλικό μπροστά στο κοινό του, φιλοξενώντας την Νότιγχαμ Φόρεστ (21:00, MEGA).
Η στιγμή όπου περίμεναν καρτερικά όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού έφτασε!
Ο Θρύλος δίνει το πρώτο του φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την νέα σεζόν κι έπειτα από την κατάκτηση του ιστορικού Conference Leafgue φιλοξενώντας την Νότιγχαμ Φόρεστ (21:00, MEGA)
Ένα από τα πιο δυνατά τεστ που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στο καλοκαίρι, και σίγουρα το πιο κρίσιμο, αναφορικά με τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε από αυτό. Για πρώτη φορά στο «Ναό» μπροστά στο ένθερμο κοινό του
Ο Ολυμπιακός της επόμενης ημέρας κάνει επίσημα «αποκαλυπτήρια», απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Σε ένα παιχνίδι όπου έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα γιορτής, αφού έχει προγραμματιστεί να γίνει η υποδοχή των ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά από την περιήγησή τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να βγάλουν στο χορτάρι πτυχές της ποιοτικής δουλειάς όπου έχει γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας κι ενόψει της επικείμενης έναρξης του νέου πρωταθλήματος
Με παιχνίδι πρωτοβουλίας, ανάπτυξη από τα άκρα και τον άξονα, ασφυκτικό πρέσινγκ, αλλά και ελκυστικό θέαμα. Με τη «δίψα» να πετύχουν ακόμα περισσότερα με τα «ερυθρόλευκα», μετά τη μαγική περυσινή σεζόν.